Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Yemin ediyorum sırf bu amerikan seyircisini izlemek için izlenir bu güreşler. Dedem yaşındaki Hulk Hogan deve gibi adamı indiriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 heheh great kkhali ile cüce menajer maçı bunu sinek tv de izlemiştim ama en iyi 2 adamı bu organizasyonun Batista ve Undertaker'dır izleyin bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dedem yaşındaki hogan hiç dedem gibi degil :( seni beni yer de o adam nedir öle ya..biolojik deney mahsulü gibi , o nası bi gögüs kafesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sting vardı beyaz yüzlü böle ona noldu?? en kralı oydu bu alemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 lan great khaliye tankla ateş etsen olmez 2 tane yumrukla düşüyo herif yere.entertaimentıda abartmışlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sting süperdi ya dayak yiyince yüzünün boyası dökülmeye başlardı parça parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ric Flair kadar eğlenceli gelmedi bu ringlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Daesu said: dedem yaşındaki hogan hiç dedem gibi degil :( seni beni yer de o adam nedir öle ya..biolojik deney mahsulü gibi , o nası bi gögüs kafesi ama senle benle kapışmıyor farkındaysan :) 55 yaşında ki hogan mı indircek o adamı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 SOYU TÜKENEN HAYVANLARI KORUYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 uhasdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 great kkhali nası yere yıkıldı bende anlayamadım buldozerle yıkamazsan o insanımsıyı. bide o cüce finley'in cücesi değil mi? olmadık zamanda ringin altından çıkıp maçı çeviren dengesiz? great kkhali'nin yıkılması pek bi feyk olmuş sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Harbiden Great ama dasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Undertaker yokmuydu imba gıral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 flash tv dekı adamlar anlatmazsa macları seyretmem adamlar spıker deıl komedyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar