Leath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 kapandimi?forumlara giremiyorum?[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Baggio 16 Aralik 2003 Tarihinde Demis Ki: ...bilmemnerene koyayim, babasiz sahsiyet vs. gibi (oeh ne kibarlastirdim ama yuz yillik kufurleri)...
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 kapandi freddyshouse acildi :PP ama sux[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L4(HAPPY NOW!)
Leath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sen geri hib e mi geldin?[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Baggio 16 Aralik 2003 Tarihinde Demis Ki: ...bilmemnerene koyayim, babasiz sahsiyet vs. gibi (oeh ne kibarlastirdim ama yuz yillik kufurleri)...
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 haaa 3L9 druid im noldu?[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L4(HAPPY NOW!)
Leath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne bileyim,en ba$ta hibdeydin,sonra alb,sonra mid,yine hib bi ilginc oldu :),o yuzden sordum[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Baggio 16 Aralik 2003 Tarihinde Demis Ki: ...bilmemnerene koyayim, babasiz sahsiyet vs. gibi (oeh ne kibarlastirdim ama yuz yillik kufurleri)...
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 oyle sen takma kafana :) yaparim ben gezerim dayanamiyorum ayni ortamlara. hib den sonra guclaluya geccem.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hadi ya lalu yardırıyo demek hib aleminde wayway[signature][hline]||
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 haaa 4L9 mincer im noldu? sende hib e geri gelmişin? [signature][hline]|| [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 25 January 2004 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 uashduasdhuahds[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 rofl zegna :P iyiki bir lvl 20 de yaptik o isi lol[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Weretiger Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 insan 20sinde neyse 50sinde de odur. atalarımız demiş ben demedim :D
Ceti Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 :P sana lafim yok utku az soyler oz soyler dala vere yapmazsin :P mcuk! :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Öne çıkan mesajlar