N-c Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 mat fen demisin? 13 yaşında diil yannışın var :D 89 lu yada 90 lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ivy said: @mulgear6: ne alaka? ben de bilmiyorum biraz ilgi çekiyim dedim ama olmadı sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 n-c 89lu falandır. evet matfendeyim. geçen sene de görüyorum bu sene de görüyorum mezun falan olmuştur o da bizimle birlikte. sarı ama saçları şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 GENCLER AYIP AYIP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 leah mıdır nedir eşşek gibi gözleri rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 N-c said: yada 90 lı of 90, psikolojik lolita alt sınırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oha yannız daha resim yüklenirken oha o kıza çok benziyo dedim ve o çıktı. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 asyalıların güzelleride oluyomuş.. kıroca vaşşş demek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 uzakdoğu rulz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 eet bliorum kazanamadı kazanamaz da diolar:D ama baya hoş kızdrı yannız balık etliydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Eternalus said: HOLY SHIT! ben bu kızı biliyorum lan. bizim dersanede OMG WTF! niye şaşırıyon ki, ben senelerdir görmediğim en yakın ilkokul arkadaşımı bulmuştum sdf dershanedeki kız hiç heycanlı gelmedi dolayısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hm ben niye göremedim onu ben de matfendeydim (kızılay ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 25-30 arası emo cıkmıyor hıc bu memleketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kız sezenlerdeki matfende bizim eski okulun karşısı atatürkün. ordakinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 daha çok resim daha çok mesaj!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hm evet kızılay değildi orası. ben görmemişim, ders çalışmaktan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ona şaşırmadım abi ben, mesela n-c yi de okulda koridorda görüyodum ben, bigün albümde bi baktım "oha koridorda gördüğüm kız bu" dedim. sonra bugün de "oha dersanede kantinde gördüğüm kız bu" dedim. paticik tüm gün benimle eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tanıyanlar ayarlasın bu kızı bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oha abi resmi nerden buldun sen o zaman? (bkz: o kadar şaşırmak ki her cümlede oha demek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 şii noluyor gidin başka topikte matfenli kızları çekiştirin len anaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ama güzel hatun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ginaly said: N-c said: yada 90 lı of 90, psikolojik lolita alt sınırı. müthiş bi cümle üretmişsin abi, yaratmışsın, var etmişsin şimdi okuyunca anladım ahaha bu ne demek lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 asyalı kızları sevmiom, kıza bile benzemiyolar, o ne öyle koca çekik göz kedi gibi.al eve besle,ufaklarda zate. görüntüleri hoş ama çekici gelmiyo. bu yaz taylanda gitme planı yaptıkmı yaptık :S çelişkiye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 azuahah.. lam biz de tayland'a gitme planları yapıyoz! muay thai öğrenmeye gidelim diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 geleceğin dili taylandca bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar