GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Server açtım ama arkadaşlar internet'ten baglanılmıyor... Ama LAN'dan oynanıyor ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 net üzerinden acmak ıcın gerekenler: 1.ana net cıkıslı makına olması gerekıyor 2.sunucuyu acip save ve reflesh at kapat tekrar ac olacaktır.[hline]+ Bloody Nicotine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Rerfresh kaçkere attım olmadı birde ana makina zaten 2.İnternet cafede nie açılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Koblo.Net Kullanılıo ama sabit IP'i var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Cafede ana bilgisayardan dene.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rythmus Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ben kendi bilgisayarımda denedim evde bende de olmadı. Nete bağlandım yazdım ip'mi login.cfg'ye sonra bağlanmaya çalışınca client uyuşmuyor dedi hata verdi ne yapabilirim? 2.0.0'ı kullanıyorum...[hline]Adventure is my life... Ultima Online is the best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 2.03 kullancan :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Internet cafedeki herhangi bir makinadan da sunucu açılır. Bu sunucuya internetten ulaşılabilmesi için gateway olan makina üzerinde bazı port forwarding ayarları yapılması gerekir. Eğer *ix sa kolay da, Windows ta nasıl yapılıyordu hatırlamıyorum. Muhtemelen programla yapılıyordur.. Eğer *ix se redir isimli minik paketi kurarsanız, hemen forward edebilirsiniz.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 1. Zaten Ana makinandan kuruyorum 2. Client 2.0.3 kullanıyorum ama olmuyor nedenini hala kimse bulamadı galiba [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 18 Mart 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 o zaman sphere kullanıyorsan olabilicek sorun ipni yanlıs vermis olamndır baslat menusunden calistira gelip (eger windows kullanıyorsanız) 2000/xp icin ipconfig 98/me icin winipcfg yazip ipni ogrenmen yada kısa yoldan sphere colsolunda yazan monitored ip ye bakman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rythmus Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 2.0.3 versiyonlu client'le denedim yine olmuyor. "The client couldn't attach to the game server" diyor. Login.cfg'ye yazdım ip'mi, sphere.ini'ye de yazdım, client version'u 2.0.3 yaptım yine de olmuyor. Bir yerde hata mı yapıyorum. Ne yapabilirim?[hline]Adventure is my life... Ultima Online is the best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 O öyle zaten ben birde winipcfg yazdım 3 tane ip'i gözüktü onların hepsini yazdım sonra bşka bir Cafeye gittim denedim olmadı ama o Cafede 2 side oldu ne yapıcagımı bilemiyorum Acil Yardım PLS...[hline]www.soh.tr.gs -Neden Amerika ile IRAK savaşına hayır diyorsunuz ? -Neden demiyim ki -Sen PVP'den bıktınmı ki diyorsun? -Yıh yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar