slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Az önce haberleri izlerken gördüm ve şaşırdım.Üniversiteli öğrenciler evlere çıktıklarında kaçak elektrik veya ödenmemiş elektrik faturası ile evden ayrıldığında kısa dönem askerlikden yararlanmıyacak.Bunun dışında okuduğu zaman boyunca yüz kızartıcı suçlarda bulunmasıda aynı şekilde kısa dönem askerlikden mahrum görülecek ve uzun dönem 15 aylık askerlik yapıcaklarmış. Kaynak:Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 lol hapse atamıyoruz askerde süründürelim (pun intended), daha etkili olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yurttaki odasında florasandan elektrik çekenlere napılacakmış peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahah çok iyimişde askerliği uzatmaları bence bu insaları engellemez daha yaratıcı şeyler bulmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bir ay acemilik yapıp 4 ay yatmak yerine, 3 ay acemilik + 12 ay kol gibi usta birliği de korkutmazsa bu adamın askere giden hiç tanıdığı olmamış demektir. Bu arada, kaçak elektrik kullanan kız öğrencileri ne yapacaklarmış acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ağaca da ceza veriyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 "Askerde mantık yoktur" derler ya aslında öyle bir mantık vardır ki, aklın şaşar, herşey düşünülmüştür. Ben askerliğimi asteğmen yaptım, oradan biliyorum. O ceza verme meselesi, cahil askere moral vermek için olan birşey. Misal, kaza yapan araba bir müddet kullanılmaz, "cezalıdır". Cahil askerin o arabaya binme korkusu olacağı için bir süre beklemeye alınır. Eğer ağaca ceza verilmişse, mutlaka bir açıklaması vardır. Ne kurallar var böyle. Gerçi bir kısmı artık miadını doldurmuştur, revizyon gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben yürüyodum askeriyede tecil için kagit götürüyodum, erin biri cevirdi benı yol cezalıymış diğer taraftan turladım binayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Cuce said: ben yürüyodum askeriyede tecil için kagit götürüyodum, erin biri cevirdi benı yol cezalıymış diğer taraftan turladım binayı hahaha kesin kaygan olmuştur komutanlardan birini düşürmüştür. uahuahapuhpahupahuahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aSKerliğin bir ceza gibi görülmesi ilginç. Bu mantıkla askerliğini gerçekten 15 ay yapanların suçu neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 O bir ceza değil, sadece hakkının elinden alınması. Bu ülkede askerlik 15 aydır. "Sen üni okudun, ülkene çalışarak daha fazla yardımcı olursun" deyip 6 aya indiriyorlar 4 yıllık fakülte mezunlarınınkini. Ama sen böyle yüz kızartıcı bi suç işlersen o hakkın elinden alınıyor. Ehliyetine el konulması gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 deli güldüm yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar