Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrik ve Askerlik

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Az önce haberleri izlerken gördüm ve şaşırdım.Üniversiteli öğrenciler evlere çıktıklarında kaçak elektrik veya ödenmemiş elektrik faturası ile evden ayrıldığında kısa dönem askerlikden yararlanmıyacak.Bunun dışında okuduğu zaman boyunca yüz kızartıcı suçlarda bulunmasıda aynı şekilde kısa dönem askerlikden mahrum görülecek ve uzun dönem 15 aylık askerlik yapıcaklarmış.

Kaynak:Kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

"Askerde mantık yoktur" derler ya aslında öyle bir mantık vardır ki, aklın şaşar, herşey düşünülmüştür. Ben askerliğimi asteğmen yaptım, oradan biliyorum.
O ceza verme meselesi, cahil askere moral vermek için olan birşey. Misal, kaza yapan araba bir müddet kullanılmaz, "cezalıdır". Cahil askerin o arabaya binme korkusu olacağı için bir süre beklemeye alınır.
Eğer ağaca ceza verilmişse, mutlaka bir açıklaması vardır.
Ne kurallar var böyle. Gerçi bir kısmı artık miadını doldurmuştur, revizyon gereklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

O bir ceza değil, sadece hakkının elinden alınması. Bu ülkede askerlik 15 aydır. "Sen üni okudun, ülkene çalışarak daha fazla yardımcı olursun" deyip 6 aya indiriyorlar 4 yıllık fakülte mezunlarınınkini. Ama sen böyle yüz kızartıcı bi suç işlersen o hakkın elinden alınıyor.
Ehliyetine el konulması gibi düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...