MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 > > YAŞAMI ERTELEMEK... * > > > > > > Can Dündar > > > > > > > > > > > > Ben en özel en güzel esyalarımı kendim için hiç > > bekletmeden kullanırım. Siz > > de öyle yapın. Çünkü yarın hayatta olamayabiliriz. > > Ya > > da sevdiğinizi > > söyleyeceğiniz kimse olamayabilir. Hani > > gardirobunuzda > > küflenen o en > > sevdiğiniz elbiseniz var ya; o "çok özel gün" için > > beklettiğiniz, giymelere > > kıyamadiginiz o alımli tuvalet, o cakalı takım, o > > göz > > alıcı kazak... Bugün > > giyin onu!.. Beklediğiniz "o özel gün" hiç > > gelmeyebilir çünkü.. > > > > > > > > Değerli misafirlere sakladığınız çay takımlarınızı > > çıkarın dolaptan; en > > yakınlarınızla için çayınızı; kimseniz yoksa > > kendiniz > > çıkarın, hoş bir > > takımdan çay yudumlamanın doyumsuz keyfini... Haydi, > > açın, nicedir kapalı > > duran misafir odanızın kapısını... Yıpranır diye > > korktuğunuz koltuklara > > serilin gönlünüzce... > > > > > > > > Çalın, çalmak için önemli bir konuk beklediğiniz > > eski > > plakları bu gece... > > Açmaya vesile beklerken salondaki büfede > > yıllandırdığınız şarabı > > geciktirmeden açın ve kana kana için... > > Sakladığınıza > > değecek biri hiç > > gelmeyebilir; sizden değerlisi bulunmayabilir. > > > > Çimlerle buluşmak için düzgün havayı, kırda öpüşmek > > için doğru sevdalıyı > > beklemeyin... Hep ertelediğiniz pikniğin günü > > bugün..."Haftaya giderim" > > dediklerinizi ziyarete gidin acilen...Haftaya orada > > olmayabilirler. > > Babanızın elini öpecekseniz, oğlunuzu lunaparka > > götürecekseniz, aşkınızı > > ilan edecekseniz; şimdi yapın! Ve söylemek için > > "özel > > bir an" beklediğiniz > > o sihirli sözcükleri hemen söyleyin sevdiğinize... > > ne > > olur.... Söylemeye > > niyetlendiginizde, çok geç olabilir. Daha kaç OCAK > > olacak ki > > hayatınızda...Yaşamı ertelemeyin!.. Beklediğiniz "o > > gün"; işte bugün... > > > > > > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ba$ka bir bakı$ acısı ama ho$ bulup da bize sunduun icin t$kkurlerz ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ah bı de uygulayabılsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 şu anda bu duyguyu içimde hissettim çok fena ya. açıp söylesem mi kıza sevdiğimi?[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayat bıze engel oluo maaleseff...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 2 tane felsefem vardır -neden ben deme cunku sende digerlerinden birisin -yaptigin bisey icin pismanlık duymak, yapamadıgın birsey icin pismanlık duymaktan cok daha iyidir[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 -yaptigin bisey icin pismanlık duymak, yapamadıgın birsey icin pismanlık duymaktan cok daha iyidir [/ quote] kesınlıkle... ne gusel ozetlemıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ama yapamadığın şeyler sadece pişmanlığa sebep olmuyor. Verdiğin kararlar başkalarına ya da sana zarar da verebilir.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: LevieMaxilack, 26 January 2004 01:03 tarihinde demiş ki: ama yapamadığın şeyler sadece pişmanlığa sebep olmuyor. Verdiğin kararlar başkalarına ya da sana zarar da verebilir. yaptıgın seyler demek istedin herhalde? tabi bu kararlar mantık dısı olmamak kaydıyla yani herkezin saglıklı karar evrdigini dusunursek. mesela kıza cıkma teklif etsem mi etmesem mi, ama ya erk arkkı varsa, ya beni begenmiosa, ama ya begeniosa suysa buysa etmeyip icinin icini yemesimi daha pismanlık vericidir yoksa teklif edip belki reddedilip niye ettimki diyip kısmen cok daha az pismanlık duymakmı. tabiki ben herzaman icinizde kalmasın, gidip hemen yapın demiyorum, ama pismanlık acısından ben icimin icini yemesine ve 2lemde kalmaya dayanamam[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 De facto errare humanum est.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yaptığın olacaktı o. ama bi erkeği ele alalım. Çocuk sırılsıklam aşık bir kıza.Kıza gidip açılıyor en sonunda.Ama o ne?! kızın etrafındaki erkek arkadaşları (sevgili değil normal arkadaş olarak) sen bizim arkadaşımıza mı asılıyon diye ve çocuğu dövülmekten beter ediyor. Şimdi susması mı pişmanlık yoksa açılması mı pişmanlık çocuğun?[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Susması pişmanlık, en fazla bi hafta falan dayak yemiş gezersin, açılmazsan hayatın boyunca kendini suçlarsın.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Dayak yemenin acısı sürelidir geçer.Fakat dayak yemenin utancı?[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ne utancan yaw kimse battal gazi değilki 3-5 kişi höyyt diye bağırarak devirsin. illa utanırım diyosan sende arkadaşlarını toparlayıp iade-i ziyaret yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 peki söylermisin bana diyelim ki bi okuldasın biraz önce anlattığım olaylar oldu dövdüler seni okulda herkesin diline düşmezmisin sevdiğin kız yüzünden??? neyse ya neyse ne dağıldı konu baya.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar