Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Büyükşehir Bld. TSL

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

SbNN said:
horten said:
ertuğrulmuş, bülent uygunmuş neysede abdullah avcı'ya çok saygı duyuyorum.

Abi Bülent Uygun dediğin adam Sivasspor'u şampiyonluğa götürüyor . Ne kadar kıl ve kendini beğenmiş demeçler verse de bence en büyük saygı duyulacak kişi o'dur performans/kadro bakımından .

Ya evet adam bi seri tutturdu saygım var ama çok antipatik hatta süper antipatik olsa da başarısına saygım var. Ve tartışılır tabi de başarısının devam edeceğini de pek düşünmüyorum. Ama Abdullah avcı'nın ne bileyim konuşmaları, duruşu, yorumları, anlayışı çok düzgün, görünenin altında daha çok var gibi. Ayrıca eminim daha çok konuşulacak türk futbolunda. Neyse canım ikisine de başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

horten maçtan sonra bende ntvde dinledim konuşmalarını,gerçekten dediğin gibi duruşu,konuşmaları,analizi ve takıma oynattırdığı futbol gelecek vaad ediyor.
Tek eksiği iyi bir forvetlerinin olmaması gibi. O da olsa üst sıraları zorlayabilirdi de 9 maçtır galip gelemiyormuş ibb.
Büyük takımlara zor anlar yaşatıyor ama ilginçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
horten maçtan sonra bende ntvde dinledim konuşmalarını,gerçekten dediğin gibi duruşu,konuşmaları,analizi ve takıma oynattırdığı futbol gelecek vaad ediyor.
Tek eksiği iyi bir forvetlerinin olmaması gibi. O da olsa üst sıraları zorlayabilirdi de 9 maçtır galip gelemiyormuş ibb.
Büyük takımlara zor anlar yaşatıyor ama ilginçtir.

Adriano gibi bir adamın tek forvet oynadığı takımda gol sıkıntısı olur tabi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...