Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 MADBOY said: Ben genellikle Atmosferik Hyper-Guttural Progressive/Technical Arabesk with National Ostrogotist Mega Death Grind influences dinlerim. Arada sırada DoomTekaDoomTekTrashDoomTek de güzel gidiyor. Geçenlerde Straight Edge Old School Melodic Digital Mega Thrash Hardcore Jazz/Death grubu keşfettim mesela. Çok üstün bir insanım ben var ya. Napalım ? Det. =)==))))=))) Malavuran Kreasyon :/ Bülent Gardiyan. Komutan Korkuyor. Sen bu grupların üstüne powerindahausTATATATATATATAthrashmelodicsemphonicgrindhardcore grup yazarsan bırakıcam bu işleri. Benim argümanlarım var, ben daha üstünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Alkali Metal. En güzeli. Ayrıca ben yaptığım kategorizasyonda aslında Grindcore olmasına karşıyım. Kokoreç gibidir kendisi, içinden malum b*k çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Abi bunu yazan adamla tartışmam bile ben. Üstünüm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Seni seviyorum be lidriyem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 madboy ve lidriel haksizsiniz ve size laflar hazirladim... ozellikle madboy bu isler yatakta cozulmez! (goruyorum ben o editleri, kacamazsiniz :P) [Bu bir kizim sana soyluyorum gelinim sen anla mesajidir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 xieon said: ne dinlediğimi bilmiyorsun konuşuyorsun xieon said: Bunun yanında ben bir bok bilmiyorsam senin bilgin için hangi sıfatı kullanmamız gerekir bilmeyiyorum MR. Jukebox Şu çelişkiden sonra tartışacaktım da vaz geçtim. Müzik zevkin çok elitmiş hem, GZ. DELİOĞLAN'la LIDRİYE'ye çok güldüm ama belirtmeden edemeyeceğim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 topikte kavga var hanıım kooş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 nese burayı kişisel kavga alanına çevirmiyelim ö.m ile anlatım merak etmeyin küfür falan yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar