Anti-Pati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ne kaddar kusel bır aıle ortamı kurulmus burda :D hahaha bakmayın bana cok ıyı ınsanımdır aslında bıraz rahatsızımda hahahah neyse burda tam olarak neler yapılır onu ogrenmek ıstıyorum ve gordugum kaddarıyla selam sucuk geyıklerı burda yapılıyor muha :) neyse ben C++ dan photoshopa html den asp ye genııııııııs bır programıng-coding olayı yaptım kendıme ehehe ayrıca engın bır genel kultur sınema olayıda bulunur bu bunye ıcınde eheh neyse bu konularda yardım ısteyen herkeseherkese[/b]yardıma acıgım e tabı sorularımda olucak ehueh turk genclıgı olarak ?? neyse cok konustum hepınıze gomdum sevgılerle optum ahahah hayat cok ıyı ya ehe???meraba bu sırada ahahaa :D Alıntıla
Apache Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin anti-pati.Benim eski imzamdı hala derim teee.. eskilerden kral ölmeden önce UltimaTR idik hey gidii günler heyy Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hosgeldın[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Alıntıla
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bu banlanan birinin fake accountu gibi sanki...[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Alıntıla
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Hoşgeldin umarım bu ailenin bir parçası olmaya çalışırsın (kusura bakma nickin ön yargılı yaklaşmama sebep oluyor)[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin. sana henüz balonunun patlamadığı bu aralar biraz sakin gitmeni önermeden duramıycam garbage'daki eylemlerini yakinen izledikten sonra. e4sy d0od! Alıntıla
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Alıntıla
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Arkadaş ne kadar güler yüzlü ööle deilmi hatta okadar güler yüzlüki agzı kapanmıyo arkadaşın :P Agzını kapanması dileğiyle .. :P[hline]:hrr: ___ForeveR SouL___ :hrr: Homo Homini Lupus::::Insan insanın kurdudur Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin arkadaş bencede fazlasıyla neşeli hayatta neşeli ol yılma ama burda fazla neşeli olma yani kavga çıkartma fazla polemiğe girme ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Merhaba Anti-pati Paticik Forumlarına ve aramıza hoşgeldin. İyi seyirler..[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Alıntıla
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Şimdiden antileşmeyiz inşallah hoşgeldin.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Son zamanlarda niye herkes böle kahkaha nidaları atarak gelio ya? Kapıda bişeymi yazıo?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Alıntıla
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hadi bakalım hoşgeldin... Antipatik olmayan günlerde hep birlikte el ele diyelim[hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Alıntıla
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Selam.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Alıntıla
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 selam anti-pati[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bence kotu nick....ama olsun aramıza hoşjgeldin...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hjgldn.[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Alıntıla
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Hmm... nıck ınce hosgeldın ....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Alıntıla
Anti-Pati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Amanın mesaj manyagı olmusumm cok tesekkurler beyler :D ıts good to be here '''' ehehe[signature][hline]I am Pain,I am Hope,I am Suffer Alıntıla
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 anti pati biseyler yazmısın programıng dır codıngtır web desıgndır ama bence senın gıbı bı adamın bıraz daha agır baslı olması lazım ne 2 lafında bır guluyorsun Selam hehehhe nasılsınız mauhaha ya ben buraya haahf asdsa Cok sacma gozukuyor...Nolursa olsun hosgeldin :D[signature][hline]:rock: Lothlann UO Owner :rock: Lothlann Web Cok Yakinda... Alıntıla
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Cthulhu_, 11 January 2004 12:39 tarihinde demiş ki: bence kotu nick....ama olsun aramıza hoşjgeldin... Seninki de cok guzel degil aslında :D Cthulhu ne demekki ?[signature][hline]:rock: Lothlann UO Owner :rock: Lothlann Web Cok Yakinda... Alıntıla
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Nickin FRP Master, Bilmezsin Cthulhu nedir. İşte sevgili kardeşim, Bu bir ironidir.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Alıntıla
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 pek neşelisin siteye girmek sena ayrı bi hazmı veriyor anlamadım ....[signature][hline] Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 harbi ha frp master nickli olup cthullu yu bilmemek(bilmemek normalde hiç duymayıp böyle atlamak) da ayrı bir meziyet bu arada kimdir bu anti-pati neyin nesidir bi de anlasak?[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben kim miyim?????? cthulhu lovecraft'ın en ünlü karakteridir...lovecraft kimdir??ünlü bi yazar...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.