Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hahahhaa,Merhabalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne kaddar kusel bır aıle ortamı kurulmus burda :D hahaha bakmayın bana cok ıyı ınsanımdır aslında bıraz rahatsızımda hahahah neyse burda tam olarak neler yapılır onu ogrenmek ıstıyorum ve gordugum kaddarıyla selam sucuk geyıklerı burda yapılıyor muha :) neyse ben C++ dan photoshopa html den asp ye genııııııııs bır programıng-coding olayı yaptım kendıme ehehe ayrıca engın bır genel kultur sınema olayıda bulunur bu bunye ıcınde eheh neyse bu konularda yardım ısteyen herkeseherkese[/b]yardıma acıgım e tabı sorularımda olucak ehueh turk genclıgı olarak ?? neyse cok konustum hepınıze gomdum sevgılerle optum ahahah hayat cok ıyı ya ehe???meraba bu sırada ahahaa :D
Mesaj tarihi:
Arkadaş ne kadar güler yüzlü ööle deilmi hatta okadar güler yüzlüki agzı kapanmıyo arkadaşın :P
Agzını kapanması dileğiyle .. :P[hline]:hrr: ___ForeveR SouL___ :hrr:
Homo Homini Lupus::::Insan insanın kurdudur
Mesaj tarihi:
hadi bakalım hoşgeldin... Antipatik olmayan günlerde hep birlikte el ele diyelim[hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Mesaj tarihi:
anti pati biseyler yazmısın programıng dır codıngtır web desıgndır ama bence senın gıbı bı adamın bıraz daha agır baslı olması lazım ne 2 lafında bır guluyorsun

Selam hehehhe nasılsınız mauhaha ya ben buraya haahf asdsa

Cok sacma gozukuyor...Nolursa olsun hosgeldin :D[signature][hline]:rock: Lothlann UO Owner :rock:
Lothlann Web Cok Yakinda...
Mesaj tarihi:
Nickin FRP Master,
Bilmezsin Cthulhu nedir.
İşte sevgili kardeşim,
Bu bir ironidir.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
harbi ha frp master nickli olup cthullu yu bilmemek(bilmemek normalde hiç duymayıp böyle atlamak) da ayrı bir meziyet

bu arada kimdir bu anti-pati neyin nesidir bi de anlasak?[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
ben kim miyim??????

cthulhu lovecraft'ın en ünlü karakteridir...lovecraft kimdir??ünlü bi yazar...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...