Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hahahhaa,Merhabalar

Anti-Pati

Öne çıkan mesajlar

Ne kaddar kusel bır aıle ortamı kurulmus burda :D hahaha bakmayın bana cok ıyı ınsanımdır aslında bıraz rahatsızımda hahahah neyse burda tam olarak neler yapılır onu ogrenmek ıstıyorum ve gordugum kaddarıyla selam sucuk geyıklerı burda yapılıyor muha :) neyse ben C++ dan photoshopa html den asp ye genııııııııs bır programıng-coding olayı yaptım kendıme ehehe ayrıca engın bır genel kultur sınema olayıda bulunur bu bunye ıcınde eheh neyse bu konularda yardım ısteyen herkeseherkese[/b]yardıma acıgım e tabı sorularımda olucak ehueh turk genclıgı olarak ?? neyse cok konustum hepınıze gomdum sevgılerle optum ahahah hayat cok ıyı ya ehe???meraba bu sırada ahahaa :D
Sosyal ağlarda paylaş

hadi bakalım hoşgeldin... Antipatik olmayan günlerde hep birlikte el ele diyelim[hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Sosyal ağlarda paylaş

anti pati biseyler yazmısın programıng dır codıngtır web desıgndır ama bence senın gıbı bı adamın bıraz daha agır baslı olması lazım ne 2 lafında bır guluyorsun

Selam hehehhe nasılsınız mauhaha ya ben buraya haahf asdsa

Cok sacma gozukuyor...Nolursa olsun hosgeldin :D[signature][hline]:rock: Lothlann UO Owner :rock:
Lothlann Web Cok Yakinda...
Sosyal ağlarda paylaş

Nickin FRP Master,
Bilmezsin Cthulhu nedir.
İşte sevgili kardeşim,
Bu bir ironidir.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ha frp master nickli olup cthullu yu bilmemek(bilmemek normalde hiç duymayıp böyle atlamak) da ayrı bir meziyet

bu arada kimdir bu anti-pati neyin nesidir bi de anlasak?[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...