Anti-Pati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Ne kaddar kusel bır aıle ortamı kurulmus burda :D hahaha bakmayın bana cok ıyı ınsanımdır aslında bıraz rahatsızımda hahahah neyse burda tam olarak neler yapılır onu ogrenmek ıstıyorum ve gordugum kaddarıyla selam sucuk geyıklerı burda yapılıyor muha :) neyse ben C++ dan photoshopa html den asp ye genııııııııs bır programıng-coding olayı yaptım kendıme ehehe ayrıca engın bır genel kultur sınema olayıda bulunur bu bunye ıcınde eheh neyse bu konularda yardım ısteyen herkeseherkese[/b]yardıma acıgım e tabı sorularımda olucak ehueh turk genclıgı olarak ?? neyse cok konustum hepınıze gomdum sevgılerle optum ahahah hayat cok ıyı ya ehe???meraba bu sırada ahahaa :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin anti-pati.Benim eski imzamdı hala derim teee.. eskilerden kral ölmeden önce UltimaTR idik hey gidii günler heyy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hosgeldın[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 bu banlanan birinin fake accountu gibi sanki...[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Hoşgeldin umarım bu ailenin bir parçası olmaya çalışırsın (kusura bakma nickin ön yargılı yaklaşmama sebep oluyor)[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin. sana henüz balonunun patlamadığı bu aralar biraz sakin gitmeni önermeden duramıycam garbage'daki eylemlerini yakinen izledikten sonra. e4sy d0od! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin...[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Arkadaş ne kadar güler yüzlü ööle deilmi hatta okadar güler yüzlüki agzı kapanmıyo arkadaşın :P Agzını kapanması dileğiyle .. :P[hline]:hrr: ___ForeveR SouL___ :hrr: Homo Homini Lupus::::Insan insanın kurdudur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 hoşgeldin arkadaş bencede fazlasıyla neşeli hayatta neşeli ol yılma ama burda fazla neşeli olma yani kavga çıkartma fazla polemiğe girme ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Merhaba Anti-pati Paticik Forumlarına ve aramıza hoşgeldin. İyi seyirler..[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Şimdiden antileşmeyiz inşallah hoşgeldin.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Son zamanlarda niye herkes böle kahkaha nidaları atarak gelio ya? Kapıda bişeymi yazıo?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hadi bakalım hoşgeldin... Antipatik olmayan günlerde hep birlikte el ele diyelim[hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Selam.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 selam anti-pati[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bence kotu nick....ama olsun aramıza hoşjgeldin...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hjgldn.[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Hmm... nıck ınce hosgeldın ....[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti-Pati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Amanın mesaj manyagı olmusumm cok tesekkurler beyler :D ıts good to be here '''' ehehe[signature][hline]I am Pain,I am Hope,I am Suffer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 anti pati biseyler yazmısın programıng dır codıngtır web desıgndır ama bence senın gıbı bı adamın bıraz daha agır baslı olması lazım ne 2 lafında bır guluyorsun Selam hehehhe nasılsınız mauhaha ya ben buraya haahf asdsa Cok sacma gozukuyor...Nolursa olsun hosgeldin :D[signature][hline]:rock: Lothlann UO Owner :rock: Lothlann Web Cok Yakinda... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Cthulhu_, 11 January 2004 12:39 tarihinde demiş ki: bence kotu nick....ama olsun aramıza hoşjgeldin... Seninki de cok guzel degil aslında :D Cthulhu ne demekki ?[signature][hline]:rock: Lothlann UO Owner :rock: Lothlann Web Cok Yakinda... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Nickin FRP Master, Bilmezsin Cthulhu nedir. İşte sevgili kardeşim, Bu bir ironidir.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 pek neşelisin siteye girmek sena ayrı bi hazmı veriyor anlamadım ....[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 harbi ha frp master nickli olup cthullu yu bilmemek(bilmemek normalde hiç duymayıp böyle atlamak) da ayrı bir meziyet bu arada kimdir bu anti-pati neyin nesidir bi de anlasak?[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 ben kim miyim?????? cthulhu lovecraft'ın en ünlü karakteridir...lovecraft kimdir??ünlü bi yazar...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.