Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaşım yarıldı izi geçmio :S


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe benim kafamda da iki ve belime yakın bir yerde bir dikiş ve kolumda da yaklaşık 5-6 tane çizik var dikişlerden biri ve çiziklerin hepsi küçük olmasına rağmen geçmedi hala izleri. yani doku tamir eden birşeyler falan sürmedikçe zaten geçeceğini sanmam onun için de dermataloğa gitmen lazım
Mesaj tarihi:
yok yanlış bilmiyorsam bu kremler (misal taninlerde benzeri etkiyi yapar) etrafındaki dokunun bölünmesini sağlayıp bu izleri geçiriyor. o ölmüş dokuya ne oluyor bilmiyorum ölmüş doku kategorisine girip atılıyordur zamanla herhalde d:
Mesaj tarihi:
Oha forum süpermiş lan iyi ekmek çıkar ordan

Ayrıca geçmiş olsun Finkel. Benim de ev arkadaşımın kaşı yarılmıştı kafa yiyince. Yara izi geçmedi ama tam kaş hizasında olduğu için kaşları çıktığında görülmüyordu artık.
Mesaj tarihi:
bende 2 sene önce bi kaza geçirmiştim, kaşımla saçımın arasındaki yanda kalan bölge yarıldı, kaşım yarıldı, göz kapağım parçalandı, belimde de bi yara var. her ne kadar estetikçi eli değmiş olsa da iz kalıyor ama şu anda görmek için baya dikkat etmek gerekiyor.
4 ayda hala iz olması normal. hatta bana adli tıp yaralarıma bakmak için 6 ay sonra gel demişti. yazın o yara güneşten yanınca belli olmicak olsa da baya azalmış olucaktır.
Mesaj tarihi:
benim derdimi anlamadınız siz =) normal bi kaş yarığı gibi değil benimki uahaue böle sürekli kırmızı ve kanıomuş gibi gözüküo(o kadar kırmızı yani) =)
×
×
  • Yeni Oluştur...