Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yaklaşık 4 ay önce kaşım yarıldı 6 dikiş atıldı ve izi hala geçmedi kırmızı kırmızı duruo. bunun için bildiğiniz ilaç var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 önce doktor, sonra contractubex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benım iki kaşımda yarım izi duru hala cok az, ama benım vucud kıllarım biraz gür belli olmuyo. chicks dig scars zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 srsly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hehe benim kafamda da iki ve belime yakın bir yerde bir dikiş ve kolumda da yaklaşık 5-6 tane çizik var dikişlerden biri ve çiziklerin hepsi küçük olmasına rağmen geçmedi hala izleri. yani doku tamir eden birşeyler falan sürmedikçe zaten geçeceğini sanmam onun için de dermataloğa gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Sdf dominic burdan mı gördün yoksa kremi http://www.itsbeauty.com/forum/viewtopic.php?t=5111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 öle doku tamir eden bişelermi var? ayrıca zaten orda temir edilmesi gereken bir doku varmı? edit: ahahaha forum bombaymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yok yanlış bilmiyorsam bu kremler (misal taninlerde benzeri etkiyi yapar) etrafındaki dokunun bölünmesini sağlayıp bu izleri geçiriyor. o ölmüş dokuya ne oluyor bilmiyorum ölmüş doku kategorisine girip atılıyordur zamanla herhalde d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Oha forum süpermiş lan iyi ekmek çıkar ordan Ayrıca geçmiş olsun Finkel. Benim de ev arkadaşımın kaşı yarılmıştı kafa yiyince. Yara izi geçmedi ama tam kaş hizasında olduğu için kaşları çıktığında görülmüyordu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 forumu sık kullanılanların tepesine ekledim en kısa sürede kasımı yaracagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benımde öle axedice'ın dediği gibi işte ayrıca göğüs büyütme topiğine girdim onu okuyorum şu anda... super bi yermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ardeth, ben reçeteden gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bana da vermişlerdi benzeri bir krem ama bi kere sürdüm sonra bir daha sürmedim hehe. unuttum adını hatırlarsam yazarım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bende 2 sene önce bi kaza geçirmiştim, kaşımla saçımın arasındaki yanda kalan bölge yarıldı, kaşım yarıldı, göz kapağım parçalandı, belimde de bi yara var. her ne kadar estetikçi eli değmiş olsa da iz kalıyor ama şu anda görmek için baya dikkat etmek gerekiyor. 4 ayda hala iz olması normal. hatta bana adli tıp yaralarıma bakmak için 6 ay sonra gel demişti. yazın o yara güneşten yanınca belli olmicak olsa da baya azalmış olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 iz geçer sanırım ama kaş cıkmıyor o bölgede. bendede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 itsböty ye üye oldum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yalan atma cizdirdin kasini bilioruz.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Cuce said: ama benım vucud kıllarım biraz gür No shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benim derdimi anlamadınız siz =) normal bi kaş yarığı gibi değil benimki uahaue böle sürekli kırmızı ve kanıomuş gibi gözüküo(o kadar kırmızı yani) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 rnek normala döner zaten onu merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 inş döner valla haueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kotu adam triplerine gir ozmn gecene kadar :P gecen gun 10 kisiyle kavga ettim bole oldu ama 9 unu dovdum falan die kolpala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahha=) iyi taktik hatta bıçak flan çıkardılar bu bıçak yarası:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 deri yenilendikce gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 adamın bıcağına kafa attım, bıcak yamuldu de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar