suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bleda said: suBzer0 said: Apache said: niye sen halkın sesimisin herkese sesleniyorsun.ünlem var. Yorum yapıp kendime göre doğruları , ahlak kuralları çerçevesinde söylüyorum. kendine göre = rsubzer0 ise diorumki yarıçapını genişlet. Tecrübelisin bu konularda galiba , yardımcı olursan sevinirim... Fetullah Gülen ile istediğiniz kadar dalga geçin , fakat Fetullah Gülen üstünden dini duygulara sahip çıkan insanlar ile dalga geçmeyin. Fetullah Gülen ile türbanlı kızların ne alakası var? Önceki sayfalarda matrix posteri üstüne türbanlı kızlarla beraber Fetullah Gülen resmi koyulmuş. Bu foruma türbanlı kızlar üye olup yazılar yazamaz mı? Veya bu kız bir siyasi simge olarak değil de , kendi isteği ve düşüncesi için bu türbanı takamaz mı? bu kız şimdi dalga geçilmeyi mi hak ediyor? ben bunu anlatmak istemiştim , dalga geçerken ki kullanılan uslubdan bahsetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sen kızmısın feministmisin yavrum sanane?o kızlar o pozu vermiş bu bir materyal istediğim gibi kullanırım istediğim şekli veririm?AİHM'nin kadın kolları başkanımısın?SAĞANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 dagilinuleyn said: Zheld said: fetullah gülen hoca efendi hazretleride uzun be abi feto ne güzel kısa sıcak samimi tabi canım samimi diyorsun,samimi oldugun arkadaşlarınla istedigini diyebilirsinde, toplum içinde dersen onu destekleyenlerinde haberi olabilir böyle. İşin gücün tehdit pabucumun demokratı seni... Dağıl git üleyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Black_Lupin said: sen kızmısın feministmisin yavrum sanane?o kızlar o pozu vermiş bu bir materyal istediğim gibi kullanırım istediğim şekli veririm?AİHM'nin kadın kolları başkanımısın?SAĞANE Kimlerle tartışıyoruz... bu mesajla bitirdim abi tartışmayı ne derseniz kabulümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar