KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Kişisele yazılmayacak kadar kötü bi saçmalamaca..çöp gibi.. Facebook'a giremiyorum.. artık bağımlılıkta oldu bende paticik gibi.. sonracıma pok pok msj msj işlerimi sürdürmem lazım.. neden mi giremiyorum.. http://forum.paticik.com/read.php?5,3064863,3064890#msg-3064890 Aynı zamanda bi kıza aşık oldum. Ama kız sanırım arkadaşımdan hoşlanıyor.. off çok berbat dimi?! hyr.. artık kızlara değer vermiyorum sanarken. ya da peşlerinden artık koşmam derken.. öle bi kız çıktı ki karşıma.. Yaw güzel tmm çok güzelde sorun o değil. sanki ben bu kızı tanıyorum.. o yüzdende vazgeçemiyorum ya. neyse sizde öneri falan filan bişiler verin.. haa bie daha dişlerimi fırçalıcam.. Off uyumakta sorun oluyor artık bana.. yoksa herkes mi dert ediyor bu çağda küçük şeyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Derin nefes al ''ıkps'' die karnını sık süt ısıt uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dişlerimi fırçalamasam mı? daha sigara da içecem.. :D 2 bira çaktım etkisi gemeden iyi bi uyku çekmek istiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 1-kıza git anlat derdini.. 2-aşık filan olma 3-peşinden sakın koşma 4-onu şaşırt 5- kolay gelsin.. aklıma geldikçe yazarm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bence fırçala dişlerini gece küçük bakteriler yer dişlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dota +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kötüymüş. dota +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yaw yarın ders çalışacam şimdi dota atarsam gece sabah olur.. 1- kıza açıkla derdini mi?-imkansız..gerçi düşünmedim diil ama pozisyon yanlış vakit ters ki daha kızla toplasan 4-5 saatlik muhabbetimiz olmuştur oda yeke yek anca 1 saat.. 2- yarın sabah kahvaltıya gelecekler sanırım.. Nasıl bi süpriz şaşırtmaca yapabilirim???? 3- aşık yaw olmamamın tek çaresi başka bi kız. bu sefer dönüşü yok gibi gözüküyr çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 muhabbet ortasında dalgayı çıkar masanın üstüne koy şaşırır merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Arden said: muhabbet ortasında dalgayı çıkar masanın üstüne koy şaşırır merak etme O.o beni fikri bile şaşırttı.. düşün artk yaparsan nolur.. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sadece AYIP olur.. terbiyesizliğin lüzumu yok.. ne kadar komik görünsede! Burası garbış olsada! bendeki asabiyeti boşa saymamak lazım! Ben AŞK diyorum sen .. Diyorsun.. heyheyhey.. Ya düzgün cevap ver ya HİÇÇ verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 başarılı olur.. yalnız yazılar 14-15 yaşında birisi yazıyormuş gibi... -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yarın madem kahvaltıya gelcek.. onun için bişeyler hazırla..ama ona özel olsn.. :) ekmek arası yap ona mesela sadf orda davayı çakar..birazda onunla konuş muhabbet filan et..ilgilen yani..severler ilgiyi.. tenhada kıstır ve söyle ne hissediyosan.. yoksa kahvaltıda müneccim dışkısı yemeyeceğine göre bilemez senin ona aşık olduğunu.. iğrenç oldu ama ossun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 KillJoy said: sadece AYIP olur.. terbiyesizliğin lüzumu yok.. ne kadar komik görünsede! Burası garbış olsada! bendeki asabiyeti boşa saymamak lazım! Ben AŞK diyorum sen .. Diyorsun.. heyheyhey.. Ya düzgün cevap ver ya HİÇÇ verme! aslında bu kadar sert tepki vermek istemezdimde.. hassas olunca işte insan böyle oluyormuşş.. haa aslında hala kızgınım.. ama insanlık hali işte. bide bu aralar bi nazikleştim.. yanımdaki kız nazik olunca.. azımdan küfür çıkmaz oldu bu aralar sonra ders çalışmaya başladım.. daha doorusu çalışır gibi hep onu düşünmeye.. o değil de bu! sadece öneri biraz şaka ama eşşşşşek şakası diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 neyse şimdi yatıyorum, yarın. tkrr bi göz gezdiririm topiie.. sanırım yapacağım şey nothing fakat haftaya perşembe sinemaya gidecez grup olarak o zmana kadar ya devam dicem ya da gitmicem. gidersemde CARPE DIEM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 carpe diem nedemek O.o her yerde görüyom ve bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 anı yaşa demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 anı yaşa günü yaşa gib bir şey ninjalamayın ya uf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dostum beni tanıyan ninja olduumu bilir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 git ve cork yap dostum sıkıldıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 iyi geceler lan herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar