Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW dan sıkılanlara AoCBETA baslamak uzere kısa bir binek movisi.


RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=N1cRyo5PyqI&eurl=http://forum.paticik.com/read.php?72,3055424

Wow forumlarında ne işi var diyenleri duyar gibiyim.Ama 2003 yaz aylarında wow beta beklerken ki heycanı uzun süredir bu oyun tekrar hissetirdi.35 gb lık 250 kişilik devasa mega guildler.Ogrimmar veya Stromwind büyüklüğünde guild şehirleri inşaatı.WoW dan sıkılanlara duyrulur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Atı güzel motion capturelamışlar diye oyunun bukadar fanatiği olmak ne alaka.

AOC'da yeni birşey yok vaadedilen.Oyundaki her content daha önce başka oyunlarda vardı.Üstüne Funcom bana güven veren bir şirket değil AO'dan dolayı.Oyun başarılı olmasına rağmen developerları uyuşuk, bug gölü olmasın oyun yine..

+ Oyunun yüksek sistem ihtiyaçları ayrı düşündürücü.Siege mode gibi bir özellik var ama henüz bununla ilgili ayrıntılı video yok ortada.Yüzlerce kişinin aynı ortamda , aynı anda savaşmasını kaldıracak sistem olmadığı için mi diye sormaktan alamıorum kendimi , kaldıki AOC ile ilgili şu ana kadar yayınlanan videolarda, single content dahil , ciddi frame rate sorunları göze çarpıyor.

Combat sistemi fazla hantal gibi geliyor ayrıca.Yada var olan videolarda bir problem var , slow motion oynarmış gibi.

Kısaca şu ana kadar AOC mmorpg endüstrisine yeni birşey katmıyor kişisel görüşüm.Vanguard gibi olmasından korkuyorum açıkcası, yinede bu söylediklerimi umarım yutarım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...