ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 arkadaşlar ben şimdi tam frpci yim ya :) ben şey istiyom kalkan kılıç falan onlardan istiyom bunlar nerde bulunur nerde satılır yaklşık fiyatlar nedir?Kara cüppe de istiyom. lütfen yazdıgınız yerlerin yerlerini açıklayınız. BURADA GEYIK YAPMANIN CEZASI 646735464643516 dır. please dont deer.[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 internetten. kara cüppeyi fatih çarşambadan alabilirsin :)[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 said: horacegoesskiing, 19 January 2004 17:43 tarihinde demiş ki: internetten. kara cüppeyi fatih çarşambadan alabilirsin :) ehehe biliyom o kara cüppelileri kendileri tarikat oluşturmuşlar bi de sadece kadın büyücüleri alıyolarmış :D ya arklar ciddi pilis.[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Internette cok pahalıya satıyorlar resmen bıle bıle kazıklanıyoruz.Ben bazılarını burdan bı yerden aldım burası kıbrıs tabı nasıl gelcen o ayrı,bı suru demırcı varmıs bu ısle ılgılenen gıt arastır kılıc ıstıyorum de ne kadar de falan zaten yaparlar ...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 ark lar benim icin önemli olan kara cüppe de onu nerden alırım bilemiyorum.Ama o karı çarşaflarından diil.Gerçek böööle hayli mıyli cüppe lazım .[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 bi tornacıya ya da demirciye falan git adamla konuş eğer gözün adamı tutarsa yani adam akıllı biriyse internetten yaptırmak isteyeceğin silahın resmini bul ve ölçülendir. eğer çok güzel bi kılıç istiyosan söyle adama çelikten döverek yapsın yok öyle çok kaliteli bişey olmasın diyosan 2 ya da 3 mm lik çelikten kılıcı kessin versin sana en fazla 100 milyona yapabilirsin bu dediklerimi. cüppe işini de bi terziyle konuş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Cübbe için bir terziyle konuş(aah bunlar milyonlarca kez tartışıldı şu forumlarda ama tam ferepeci arkadaşımız aramaya üşenmiş galiba) istediğin modelin resmini götür okul piyesi için gerekli güzel bir kumaşta seçersen eğer oldukça güzel olur.Ama sakın benim yaptığım gibi sadece pantalon ve etek boyu kısaltabilen mahalle terzilerine gitme düzgün elbise diken gerçek bi terzi bul sana en fazla (ben oldukça kalın bir kumaştan başlıklı bir pelerin yaptırmıştım ve montumun üzerine soğuk günlerde giymiştim ciddi ciddi) 85 milyona patlar. kılıç istiyosan bir iki yerde adi katanalar bulmam mümkün bizamanlar bakırköyde satarlardı paslanmaz çelik kılıçlar bende ordan almıştım ama şimdi kapandı o dükkan kadıköyde bu tip kılıçlar satan bir dükkan var (balta,katana,tam takım zırh vb...) orda fiyatlar el yakmakla beraber oldukça kaliteli kılıçlar bulabilirsin benim bi tane bakırköyden alınmış pala-süvari kılıcı karısımı bialetim var gayet güzel zamanıyla 35 milyona almıştım[signature][hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhalur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Gerçekten el yapımı bi katana istiosan.İnternette war sipariş ettimbekliorum ben şuan. yapınca gelcek. Dandik bişiler istiosan ama görünümdenn kurtarsın die kad. yüzbaşıoğlu. ama sana söliim bizim bi ark mace dieri axer aldı süper arklar çarpıştırdı bunarı . axe kırıldı. çünkü dökme demir. Son bişi daha gerçek bişi istiosan.. ailenden bi yaşlı dede amca vs.nin geçmişte subay olması için dua et.. bizimkilerden yatağan çıktı daha ne istiyebilirimki! [Bu mesaj Akhalur tarafından 20 January 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhalur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Ha buarada bakın arkadaşlar... bi sipariş vermeden önce iştahınız kabarsın die Ayasofya ve Topkapıya Mutlaka ama mutlaka gidin!!! bide Harbiye Askeri Müzesine.... Azınızın suyu akıcak kesinlikle.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erentako Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kadıkoyde halberd 360 mılyon katanalar 250 400 arası deısıyo baltalar 100 140arası Ok var 240 mılyon kılıfı falanla beraber oklarla tabı alcak para yok =)[signature][hline]ULTIMA ONLINE HAYAT OFFLINE KIZLAR OFFLINE SOSYAL OFFLINE Let this be the hour when we draw our swords together . Lord Eren ıstanbul-bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben bi yerde sordum kız arkdaşımla gitmiştik.. Galleryada bi dükkan var balta mace topuz kılıç falan satıyo fiyatlarda uygun ki bi tane kılıç gördüüm müceferli falan 120 milyon. Bizim bildiğimiz bastard swordlardan hemde.. Ama onu ben alcam alanı döverim hehe :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 internette bi siteden aldım kılıç bn. yüzbaşıoğlu mudur nedir öle biyer var kadıköyde orda da var[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Akhalur, 20 January 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Gerçekten el yapımı bi katana istiosan.İnternette war sipariş ettimbekliorum ben şuan. yapınca gelcek. Dandik bişiler istiosan ama görünümdenn kurtarsın die kad. yüzbaşıoğlu. ama sana söliim bizim bi ark mace dieri axer aldı süper arklar çarpıştırdı bunarı . axe kırıldı. çünkü dökme demir. [Bu mesaj Akhalur tarafından 20 January 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] kaç bin dolar verdin sen ona[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar