Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 6 yıldır sigara içiorum, 6 yıldır sadece zippo kullandım. bugün yeni (ve aynı zmanda 3üncü) çakmağımı aldım heyo heyo. süper bu seferki. baaaaaaak o/ resimleri pardon, haklısın, ürün bilgisi veriyim: öncelikle bu arkadaşı izmitte dolphine centerda gördüm. 95 ytl idi. dayanamadım. tam kartı çıkarttım "çek burdan" dedim, sonra vaz geçtim. akşam nete girip gittigidiyordan bitaz baktım. çakmağı 59 milyon teklif, 64 milyon hemen al seçeneği ile buldum. 64 ytl + benzini + çakmak taşları + kargo yollayana ait şekliyle aldım zippo: BLUE ICE HIGH POLISH KAPLAMA 2007 ÜRETİMİ ORJİNAL HARLEY DAVIDSON ÖZEL KUTU KAPLAMASI HAYAT BOYU GARANTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 cidden güzelmiş. Fiyatı ne kadar serisi ne fln bilgilendirseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hayırlı olsun (ne diyim şimdi.. bol bol iç çabuk gitsin ciğerler mi?) hemen bi zippo reklamı çakalım.. bu arada bayağı kötü reklam ama sen başlığı açtığında tam buna bakıordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 güzelmiş halley falan hoş yapmışlar ya da Atatürklüsü varya o da çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 radyatör ne öyle be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 harley serisinin en güzel çakmağı o güle güle kullan bende alcam yakın zamanda ya ondan ya da bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hayırlı olsun Dragonmax aynısını geçen sene kaybettim (yoksa yürüttülermi bilmiyorum :) ) güzel çakmaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hayırlı olsun geçen sene bende kaybetmiştim sonra almayı düşünmedim hiç güzelmiş bunun stilide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 st dreamerınkide güzelmiş. sigara içsem zippo koleksiyonu fln yapardım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 olay oraya varıyo zaten bi kere başladın mı paran oldukça alıyosun.çok güzel modelleri var duramıyo insan:Deski ev arkadaşımın 3 tane vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 St_Dreamer said: harley serisinin en güzel çakmağı o güle güle kullan bende alcam yakın zamanda ya ondan ya da bundan zippo bak burda var sennkinden 48 ytl. (sanki ben satıyom lol neyse) bi de şu çok hoşuma gitti: 52 ytl miş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ucu arasında en hiperi sonuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 beninki daha ii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 saol dragonmax sen diyince bende bakmıştım zaten aynı kullanıcı sanırsam burdada bi yerde gördüm küçük bi ihtimal ama daha ucuzsa burdan alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Siyah boya kaplama zippo almayın, çok dandik oluyor. En iyisi metal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Dragonmax said: St_Dreamer said: harley serisinin en güzel çakmağı o güle güle kullan bende alcam yakın zamanda ya ondan ya da bundan zippo bak burda var sennkinden 48 ytl. (sanki ben satıyom lol neyse) bi de şu çok hoşuma gitti: 52 ytl miş.. 57 ytl hiç bişey ya o şekil için değier valla.Bende gaza geldim alıcam çok karizmatik bunlar . =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben çok beğendim.renkleri bana da hitap ediyor.iyi günlerde kullanman dileğiyle.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 2 yılda 3 zippo kaybettim... Önce çakmaklarımı, sonra da sigarayı bıraktım. Umarım sen de tez zamanda bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 çok şıkmış ama. en güzeli de 2 si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bende acayip çakmak kaybederdim ama askere gitmeden 3 ay önce kuzenim hediye etmişti öle maneviyat derken hala kullanıyorm, işte 1 seneden fazla oldu.. böle zipppoları değilde ben sade olanları seviyorum , mat serisi de güzel ama siyahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 malboralar yak inş hayırlısı olsun biz tokai her zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hardter para var huzur var. elalem kibritle takılıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hayırlı olsun:) buda bendeki [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3536/zipics6.jpg" alt="" />[/img] ama denildigi gibi dökülüyo siyah kaplamalar harfler falan dökülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 off bendeki kimsede yoktu şimdi bende de yok düşürdüğüm taksicidedir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar