haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Uff 3 saatline banladılar (şaka gibi) aylar sonra yeniden wowa girim dedim ilk girdiğim guildin gm dallama çıktı kavga ettik terkettim orayı simdide accimi banlamışlar uff nasıl geçicek zaman
geffen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aylar sonra oyuna başlayan adam 3 saatini wow suz nasıl geçireceğini mi soruyor bize? ehheh geçer geçer bi tv izle bi duş al.
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Öyle deme hacı çok pis sardı iki gündür noliferım ^^
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 3 saat gief :( Beni 48 saat banladılar, raidide kaçırıcam bu akşam açılacak account. Türklere laf eden jewishlere karşı trade channelda sieg heil yazdım caps'le, saniyesinde ban :D bir çift bitirdi beni heyy :P
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ırkıçı deve. Allahtan ally oynamıyorum, bizde sadece Dirge spam dönüyor trade channelda. Ha bir de "CEN YU LINK YOR WEPIN MEYT"
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Dirge spam inanılmaz bayık. In [Dirge] We Trust. All your [Dirge] are belong to us. Gotta [Dirge]'em all. Gidiyor böyle yani. Başta komik, sonra değil. İşin komiği sadece argoda penis anlamına gleiyor. Kelime anlamı ağıt demek.
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Pimp my [Dirge]. Böyle sabahtan başlıo, başta komik bi sürü spam oluo sonra akşama doğru dirge diyene "Die in hell!!11, die from cancer on balls" falan die yazıolar trade channelda :D.
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bir de her türlü legendary spamleme. TF, sulfuras, Kaelthas weaponları vs. Bir de WTS diyorlar ya hastasıyım. Genelde üşenmeyip bakıyorum hep low levellar
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 O dirge muhabbeti sadece syvlanasda var sanıyordum hastalık gibi yayılmışlar demek her tarafa :)
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oha tüm realmlerde varmıs demek ki. o geyik cıkmadan önce benim offhandde dirge vardı, hala bankada duruyo ehehe.
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bende Sporregar dayım. Dirge diyenlere bağırmak istiyorum bazen. Ağızlarında başka bir kelime almıyorlar. Resmen mide bulantısı.
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Edit: Forumlarda tartışmaya yol açıcak agresif konuşmalardan uzak durun lütfen.
Öne çıkan mesajlar