haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Uff 3 saatline banladılar (şaka gibi) aylar sonra yeniden wowa girim dedim ilk girdiğim guildin gm dallama çıktı kavga ettik terkettim orayı simdide accimi banlamışlar uff nasıl geçicek zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 iyi de yapmışlar dr bey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aylar sonra oyuna başlayan adam 3 saatini wow suz nasıl geçireceğini mi soruyor bize? ehheh geçer geçer bi tv izle bi duş al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Öyle deme hacı çok pis sardı iki gündür noliferım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 3 saat gief :( Beni 48 saat banladılar, raidide kaçırıcam bu akşam açılacak account. Türklere laf eden jewishlere karşı trade channelda sieg heil yazdım caps'le, saniyesinde ban :D bir çift bitirdi beni heyy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ırkıçı deve. Allahtan ally oynamıyorum, bizde sadece Dirge spam dönüyor trade channelda. Ha bir de "CEN YU LINK YOR WEPIN MEYT" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Dirge spam inanılmaz bayık. In [Dirge] We Trust. All your [Dirge] are belong to us. Gotta [Dirge]'em all. Gidiyor böyle yani. Başta komik, sonra değil. İşin komiği sadece argoda penis anlamına gleiyor. Kelime anlamı ağıt demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 En sevdiğim; suck my [Dirge] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Pimp my [Dirge]. Böyle sabahtan başlıo, başta komik bi sürü spam oluo sonra akşama doğru dirge diyene "Die in hell!!11, die from cancer on balls" falan die yazıolar trade channelda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 who let the [Dirge] out o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Dirge! Yazmak yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Foror's linklemeceler var bide off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bir de her türlü legendary spamleme. TF, sulfuras, Kaelthas weaponları vs. Bir de WTS diyorlar ya hastasıyım. Genelde üşenmeyip bakıyorum hep low levellar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 O dirge muhabbeti sadece syvlanasda var sanıyordum hastalık gibi yayılmışlar demek her tarafa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oha tüm realmlerde varmıs demek ki. o geyik cıkmadan önce benim offhandde dirge vardı, hala bankada duruyo ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bende Sporregar dayım. Dirge diyenlere bağırmak istiyorum bazen. Ağızlarında başka bir kelime almıyorlar. Resmen mide bulantısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Edit: Forumlarda tartışmaya yol açıcak agresif konuşmalardan uzak durun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar