chris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sizce nasıl? fikirlerinizi önerilerinizi öğrenebilirmiyim?2.0 fsi 150 bg tiptronic...
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Beyaz Leon gerçekten çok hoş. Siyahtan bile güzel bence. Motor konusunda bilemedim fiyatlarını yazsan? 2.0 TDI DSG mesela fiyat farkı nedir?
wEll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 leon alıpta siyah almamak.... parayı çar çur etmeyin derim.... aahh ahhh
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bende siyah var... Ama benimkisi 2006 model, o sene beyaz renk seçeneği yoktu. olsa beyaz alırdım... siyahı çok güzel evet ama beyazı da bir o kadar güzel + beyaz tüm dünyada moda olan bir renk... araba olarak ise bir golf ya da audi a3 ten mekanik olarak farkı yok. sadece iç mekan plastiği biraz daha alçak seviyede... ama onun dışında kullanması son derece zevkli ve güzel bir araç..
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 beyaz leon cok cok guzel, fakat kontrast yaratacak bazi koyu renk aksesuarlar kullanmanizi gerektiriyor. o zaman nefis gorunecektir. siyahin oyle bir derdi yok. kontrast sevmediginizi varsayarsak (benim gibi),eger acik ic doseme den ya da body de acik renkli modifikasyonlardan hoslanmiyorsaniz; icini, disini, hatta filtre ile camlarini, kisacasi bastan asagi her tarafi hic acik renk kullanmadan simsiyah bile yapsaniz guzel gozukecek. leon siyahi cok cok guzel tasiyan bir araba bence. beyaz da bu sansiniz yok, o kontrasti mutlaka yakalamaniz gerekiyor. ama dogru bir sekilde yakalarsaniz nefis oluyor. bence gorsel modifikasyonlarin da sik durdugu ender arabalardan bir tanesi leon. (ki burda yazilarimi okuyanlar asagi yukari bilir, modifiye den pek hoslanmam) keske ici de disi kadar guzel olsaydi bu arabanin. direksiyona oturdugunuzda uzuluyorsunuz.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 para konu basligina ilgi gostersin, kosa kosa gelsin diye beyaz a3, siyah sunroof, koyu renk ic doseme ve s-line diyor ve caliliklarin arasina saklanarak kurbanin yaklasmasini bekliyorum.
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Namessar said: para konu basligina ilgi gostersin, kosa kosa gelsin diye beyaz a3, siyah sunroof, koyu renk ic doseme ve s-line diyor ve caliliklarin arasina saklanarak kurbanin yaklasmasini bekliyorum. ruyalarıma bile girebilir bu araba.. ama fiyat olarak leon dan bya dha bi pahalı dmi =/ ayrıca bizm okulda bi arkadasta var leon, gercekten guzel araba tasarımı falan cok cekici
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Benim gibi üşengec adamsan beyaz alman daha hayırlı olur. yağmurdan yağmura yıkandığı için araç ruhsatta siyah yazmasına rağmen ben arabamı griden başa bir renkte görmedim :) Motosikleti 2 haftada bir yıkıyorum ama arabaya gelince üşeniyor insan :)
h1v Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 beyazda çok yakışıyor.siyahı zaten kızılay dağıtmış gibi hepsi siyah leon, başka rengi çok nadir :)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet siyah arabada bakımı en zor olan renktir... kiri çok çabuk gösterir, çizikleri çok kolay gösterir. kapı kulbunu açmaktan tırnaklarınız bile boyayı çizer görürsünüz yani...
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 leon a hep ici kotu diyoruz. ama bunu hep satin alayim mi diye soran kisinin baz uzerine bir kac opsiyon ekleyecegini ve fiyat yukseldiginde baska bir markaya gecis yapacagini bu arabayi tercih etmeyecegini varsayarak soyluyoruz. halbuki ille de leon diye israr ederseniz 60+ milyara dikisli deri direksiyon simidi, sportif doseme, ozel koltuk, beyaz göstergeler, krom renkli vites topuzu, cok fonksiyonlu direksiyon, Bluetooth, alarm ve yağmur sensörüne sahip bir TSI 200 hp tiptronic DSG bir leon da alabilirsiinz. ve acikcasi o temdit pilavi gibi surekli soyledigimiz ic mekan kalitesiz lafini en azindan opsiyonlar ve dosemeler acisindan catir catir yeriz, ustune bir kac surahi su bile iceriz. ( her ne kadar plastik kalitesi hala kotu olsa da) ustelik 200 hp lik dsg sanzimanli kendini ispatlamis ve odullu bir canavar motor ve sanziman da cabasi. ama kim bir seat leon a 63 milyar anahtar teslim fiyati verip, ustune de sunroof, usb girisi, ipod destegi ivir zivir icin bir 2-3 milyar daha harcayip 65-67 milyara alir, iste bunlar tartisilir. 60 milyar veren adam zaten direk A3 e kaciyor o segmentte. leon ne yazik ki premium imaj eksikliginden kaybediyor. tabi bizde foruma gelen kisinin 35-45 bin ytl arasinda bir model sececegini varsayarak "ic mekan rezil" paftasini yapistiriveriyoruz. cunku standart donanimlarda bu fiyat araliginda hakikaten ici biraz kotu bir araba.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bu arada arkadasin belirttigi araba sanirim leon stylance 150 fsi tiptronic. 50 bin ytl anahtar teslim fiyati var, ve ustune opsiyonlarla sana 56-57 bin civarinda bir seye patlar. o 6-7 bin ekstra harcayacagin para burda kritik nokta. onu harcarsan guzel araba. onu harcamazsan sadece guzel motora sahip bir araba. secim sana kalmis.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benim onerilerim opsiyonlar (stylance da olmadiklarini varsayiyorum) sunroof (yapabiliyorsan koyu renk, beyazda guzel duruyor)..... arabaya 2000 ytl civari ekler 17 inch aliminyum jant ... 1200 ytl civari ekler bixenon far ... 2500 ytl civari ekler mp3 calarlar icin usb girisi... 200-300 ytl civari bir sey sanirim. bluetooth falan da ekleyebilirsin listeye, spor koltuk, spor suspansiyon falan, ipod ozel destegi falan, ama secim sana kalmis, yukarisi benim direk alirken isteyeceklerimdir acikcasi.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 MrMarv sitedeki otokritiğini silmeseydi oturur okurdun araçla ilgili düşüncelerini ama kısmet değilmiş sana :) Leon'un iç mekanına kötü diyoruz ama bunun en büyük sebebi boş olan ön konsolu bence. Tasarım açısından gerçekten kötü. Ibiza'nın konsolunu koysalar bile bu eleştiriden kurtulabilirlerdi. Arabayı doldurursan daha iyi olabilir şüphesiz ama boş bir Golf'ün veya boş bir Astra'nın konsolunun eleştiri aldığını duydunuz mu?
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bencede on konsolun boslugu itici gosteriyor.. plastigini incelemedim ama :P onun disinda siyah leon+siyah film + siyah jant bir arkadas gordum bi Seat a agzim acik bakacagim aklima gelmemisti..
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ya en kral leon u alsan bile içi kalitesiz. Ben 2 senedir kullanan biri olarak çok rahat söyleyebilirim bunu... Ki benimkisi en üst donanım seviyesinde. Kromajlar, derdi vites direksiyon, spor koltuklar falan var ona rağmen... Ön konsolun tasarımı çok çirkin, çok düz ve sade, bütün olay ondan kaynaklanıyor. Az daha şık olsaymış malzeme kalitesi göze batmazmış... Onun dışında güzel incelikler de var. Mesela iç dikiz aynasının alınta turuncu ledler koymuşlar, gece yolculuk yaparken iç mekan kadranlarla aynı renkte parlıyor böylece. Elinizi vitese attığınızda o turuncu glow elinizi de aydınlatıyor hoş tabi =) ayrıca benimn bildiğim xenon ve sunroof dışında ciddi bi opsiyonu yok leonun. stylance sport up gibi donanım paketleriyle satılıyor... öyle asp olsun yağmur sensörü olmasın falan gibi seçemiyorsun arabanı..
noxite Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben de inatla sade oldugu icin sevdim araci, dijital saat gostergeleri falan dandik, gereksiz.
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 astra almadan once bi gidip bakmistim dogus otoya, tamam dis tasarimi on numara ancak en dolusunun bile ic tasarimi berbat. sonucta arabayi icerden suruyosun, icini acicak guzel bisey olmasi cok onemli bana gore. :/
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Selam, Beyaz Leon (A3 veya yeni A4 de olabilir) Siyah cam Siyah cam fitilleri (krom cam fitillerine uyuzum) Siyah jant (boya mümkün mertebe mat olacak ki araç ön plana çıksın) ama çok ince yanak lastik sırıtıyor, gerek yok. 17" kâfi bana göre. Ama çoğu insanın dediği gibi o nasıl konsol tasarımıdır?!? Ne ruh var, ne spor tasarım ne de bir asalet. Yaptım, yerseniz anlayışı hakim. Onca donanım ile güzel birşey ortaya çıksa da insanın hevesini kırıyor o orta konsol. Eğer aracınızı çok seviyorsanız, Amerika'dan aracınıza uygun konsol parçası getirtebilirsiniz. Böylece kendi teybinizi koyacak DIN slot sahibi olabilirsiniz. Daha adam gibi tasarıma sahip olmanızı sağlar. @Namessar TF2 oynarken lütfen sana support eden medic'ini de kolla ;) Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Leonlari begeniyorum bende fakat aracin disina gösterilen detay içeriye yansitilamamis bundan araba hep eksik kaldi gözümde.
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 seatın siteden alıntıdır, ek donanımlarmış. Parantez icindekilerin hangi paket üzerine ek alınabildiğini gösterdiğini varsayıyorum. stylance yazıyorsa ornegin stylance alanlara açık bir paket, FR da zaten var ornegin olarak anlıyorum. Bu arada ilk rakam 1.6 motorlar ikinci rakam 2.0 motorlar. said: Otomatik klima farkı (Reference) 910 1.065 Cruise control (Reference) 595 695 Ön sis farı (Reference) 335 390 ESP (Reference) 1.060 1.240 Alarm (Reference) 475 555 Koyu yeşil karartılmış camlar (Reference) 335 390 Park sensörü (Reference) 530 620 17" Alüminyum jantlar (Stylance) 1.100 1.285 Sport up paketi ( Stylance) 1.800 2.105 Deri döşeme (Stylance + Sport up ) 2.755 3.215 Koltuk ısıtma + Far yıkama (Stylance + Sport up) 520 610 Bixenon farlar (Stylance + Sport up) 2.255 2.635 Bluetooth (Reference +Stylance + Sport up) 670 785 18" Aluminyum jantlar (FR) 1.200 1.400 Sunroof (Tüm donanım paketleri) 1.765 2.060 Metalik renk (Tüm donanım paketleri) 885 1.035 USB (Tüm donanım paketleri) 300 350 i-Pod (Tüm donanım paketleri) 300 350 @para ensende nefesini hissettiğin spy da olabilirim :D
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Reference baz donanım ama... stylance alınca direk o referance a opsiyonel olan donanımları standart almış oluyorsun..
chris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 peki birşey daha soracağım yeni civiclere göre nasıl ? sizce leon mu civic mi ? 1.6 125bg tiptronic.. artı mugen modifikasyonu ile güzel olur gibime geliyor? birde beyaz renk.sizce?
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 zevkimi soruyorsan.. civic sux.:) lean secerim.
Öne çıkan mesajlar