PKD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 http://zonezero.com/magazine/essays/diegotime/time.html Arjantinli bir ailenin üyeleri 27 yıl boyunca her sene 17 Haziran'da, aynı yerde ve aynı pozisyonda birbirlerinin fotoğraflarını çekmiş. Önce anne-baba, sonra çocukların aileye katılması ve saçların ağarması... Şimdi bu deneyimi internette yayımlamışlar ve sonuç gerçekten çok ilginç olmuş. Bu, yüzlerimizden zamanın geçişinin tarihidir. [edit: linki tıklanabilir hale getirdim/karakedi] [Bu mesaj karakedi tarafından 25 January 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bi ara verilmişti[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ok gormeyen varsa sımdı baksın enazından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Daha önce koyulmuştu. Lazım oldu bulamadım. Iyi koymuşsun hehe eline sağlık... //Ps : Demek ki neymiş?Bazı konuları 2 kere açmak faydalı olabiliyormuş...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Biz bunu yapıoruz :) 7-8 sene önce ben hazırlığa giderken başlamıştı galiba. Yada orta 1 fln. Bahçede biyerde çekioduk. Sonra aynı yerde kardeşim katıldı. Ben universiteye başlayınca benim fotoğraflarım yatakta zıbarırkenki halime dönüştü ama ehehe :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ben görmemiştim iyi oldu verilmesi.Yannız 2. çocuk 87-88-89-90 yıllarında hep farklı saç şekilleri denemiş,hepsi de güzel olmuş:) Bi de amcaya helal 17 sene hiç değişmemiş gibi,inatla kesmediği sakal da cabası:)[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Çok ilginç ya insan ne kadar değişiyor.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 vay canına müthiş bir şey[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yalnız amcam 83 84te bi gözlük takıo sonra çıkarıo, ya hipermetrop olup düşürdü, ya da biara entelliğe özenip sonra vazgeçti[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 uhuhuu bir gun bende ya$lanacam :([signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu arada kadin bi anda cokmu$ resmen..[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 çok güzel ya :)[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 18 yaşıma girsem diyordum dün şimdi yaş 24 nasıl yani ya ?? göz açıp kapayınca geçiyor gerçekten zaman[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Teyze de düzgün gidio sonra birden çökmüş kadın, heralde o sene baya bi sorunlu geçti :P[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Keşke bizde yapsaymışız bunu ailecek :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Kadın felaket cokmu$ zaten bir de 92-93 arası galiba ilk cocuk acaip geli$iyyo ergenlik olayına biz de oleydik ama gorunce $ok oldum inceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayat ne kadar gocertıyor ınsanı yazık yanı ne dıyım[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ama adam hayat isxksiri içiyor bence hiç değişmemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Boojack, 25 January 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Ama adam hayat isxksiri içiyor bence hiç değişmemiş.. hakkaten yaww :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Resimlere teker teker bakınca değişiklikler kolay anlaşılmıyor, benim gözüme bi tek çocukların 90'lardaki buyumeleri takıldı o kadar. Sonradan ilk ve son resimlere bakınca tam anlamıyla şok oldum.[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Kadında hiçbir değişme yok verdiği pozdan tutun saç modeline kadar aynı..Tabii 2000 lere doğru bakışları filan da yaşlanmış... İlk iki çocuk vasatta 3. de tutturmuşlar yakışıklıyı :P Çok güzel ama koyduğunuz iyi olmuş.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 2.Bebek: -Ne var lan noluo ? :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım[Bu mesaj theKingpin tarafından 25 January 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 puhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 anne tam göçmüş ama[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar