g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Servere Girmeye Çalışıyorum İp Filan Yazıyorum Olmuyor İnternetten Clientler İndirip Girmeye Çalışıyorum Gene Olmuyor Hep Kapalı Diyor Ben Bunu Nasıl Yapabilirim? Yardım Edin Lütfen Şimdiden Hepinize Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g3lbana Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Cevap Verebilecek Yokmu Yaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Öncelikle cevap istiyorsan kendini daha iyi ifade etmen lazım diye düşünüyorum. OSI bölümüne yazmışsın hangi server olduğunu belirtmemişsin. Tahmin ediyorum free serverlardan birinden bahsediyorsun. Ve senin de tahmin edeceğin gibi burası UO nun resmi sunucuları için açılmış olan forum... Pls send more data... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Uo emulatörleri bölümünde açarsan daha çok yardım eden olur.Divin in dediği gibi burası OSİ için ayrılmış bir bölüm.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar