synorin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Çok temiz durumda 8gb ipod nano satıyorum...aletin hiçbir sorunu yok yerine ipod touch alacağım için satıyorum... Fakat alet eski nesil olduğundan dolayı video oynatma olayı yok bir fiyat belirlemedim tekliflere açığım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 2,3 fotograf koyup, bir fiyat soylersen. Dusunebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 fiyat için nekadar istiyorsun ? 200 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ya ben bunu bizim arkadaş satıyodu o yüzden açmıştım fakat onun d a yazılı haftası diye adam gibi görüşemedik...bu hafta içinde fotoğrafları ve fiyatı koyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar