Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bi bakayım dedim siteye fakat Kaspersky Trojan uyarısı verdi.. Haliyle blokladım. Ne bu şimdi ? Ortada bir sorun varsa ve bulamıyorsanız bulana kadar onu kapalı tutmak yapılması gerekendir. Siteye o veya bu şekilde popülerlik kazandırma, elini çabuk tutup yayına vakit kaybetmeden sokma amacıyla böyle birşey es geçilemez, hele ki paticik gibi bir ortam hiç es geçilmemeli. Tam olarak içeriğini bilmiyorum ama ciddi anlamda zarar verebilecek bir güvenlik açığından söz ediliyorsa ki burada söz konusu olan Trojan ise bu konu es geçilip şansa bırakılmamalı. İnsanların emeklerini harcadıkları vakitleri duyarsızlık göstererek kimsenin heba etmeye hakkı yoktur. Sitenin yayından kaldırılması dileğiyle.. edit: ss + eski sayfaları kontrol etmemin neticesindeki yorum..
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Rapor icin tesekkurler.. Tabii ki siteyi direkt acmadik, bir ton onlem aldim, bir ton tarama yaptik. Ondan sonra actik. Ama google'in botlari siteyi otomatik tarayip, sonra sorunun kaynagini soylemeden sizde sorun var demesi cok seyi cozmuyor. O yuzden sorunun kaynagini bulamadik. Sizin verdiginiz screenshot sayesinde sorunun baska yerden kaynaklandigini, sitenin dosyalari ile alakali olmadigini ogrendik. Az once duzelttim, rapor icin tesekkurler. Bir daha boyle seyler olmamasi icin en kisa surede bu konuyuda onlemlerlerimize ekleyecegiz.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 birlikler anket falan en sağa alınsın, giriş, war menu o şey de en sola geçmiş olsun. ortada da o haberler olsun. çok daha güzel oluyo öyle klasik işte.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yayında ama son güncelleme 4 ay önce yapılmış ? Bence kapalı dursa daha iyi olurmuş. Hiç olmazsa her gün kontrol etmiyorduk :P
Guru Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Siteye haber veya makale tarzı bilgi yollamak isteyenler olursa bana özel mesaj ile yollayabilirler. Bazı editörlerimizin yazılarında eksik veya güncellenmesi gereken bilgiler olduğunu duydum, bu editörler bana ulaşırsa eksik/düzeltilmesi gereken yerleri hemen hallederim.
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sitede sag taraftaki newsümsü kısımda hata var. 23 Eylül Çarşamba günü yani yarın saat akşam 20:15 itibariyle sunucular bakıma alınacaktır. Bu bakım sürecinde yapılacak en büyük değişlik en çok oyuncu popülasyonuna sahip olan 4 sunucunun birer klonunun yaratılmasıyla sıra bekleme ve sunucu çökmelerinin azaltılması planlanıyor. 23 Eylül bugun ama günlerden çarşamba degil. (=
Guru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 iyi hatirlattin duzeltmeyi unuttum onu :D
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 guru classlardan bazilari oyundan cikartildi bildigin gibi; istersen onlari sil siteden (sitedekilerden choppa, hammerer ve knight of the blazing sun)
mrdefender1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sitede bazi resimler goruntulenemiyor..yada bende mi bir sorun var bilmiyorum.bir kontrol edilirse uyugun olur sanirim.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kalirilmis classlari silicem. makale icinde gorunmeyen resimle icin su an birsey yapamam cunku benim elimde de yok o resimler, makaleyi hazirlayan veya uygun resim bilen varsa soylesin veya yollasin hemen koyarim.
FloWAR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Şu kaspersky uyarısını her gün giriyorum siteye ama bana vermiyor. KAV 7 var.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o sorun simdilik duzeltildi ondan dolayi uyari almiyorsun.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 war.paticik.com u hergün ziyaret etmek isterim. Blog tarzı birşeye çeviremezmisiniz? Yani.. atıyorum yenilikleri. röpörtajları. Hatta türk guildlerinin büyük eventlerini felan eklesek :P.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hmm olabilir aslinda teknik altyapisini incelemek lazim kesin olarak cevap vermek icin..
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Orayı halka açık bir günlüğe çevirmeyede gerek yok aslında. Forumda "Warhammer haberleriniz?" diye bi bölüm açılsa. Oraya insanlar çevirilerini vs. koysa. Eventlerini koysa. Uygun görünenler eklense ve günlük oradaki mesajlar silinse (war.paticik.com a eklensin eklenmesin mesajlar silinmeli (insanları war.paticik.com teşfik etmek için)) Yada war.paticik.com ile ilgilenen kişi/kişiler biraz daha site ile ilgilenip haber eklese? 3-4 ay da 1 haber eklenmesi bana çok doğru gelmiyor.
Guru Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben defalarca soledim yollanacak haber, makale, rehber ne olursa bana yollayin diye ama kimse birsey yollamiyor. tabiki sozum ilk yollanan makaleler icin degil yalnis anlasilmasin :)
rampage4u Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Sayın Guru.. Siteniz gercekten çok hoş renkler olsun tasarım olsun.Bu siteyide yeni keşfettim.WAR ada en yakın zamanda başlayacagım inş.Ancak oyuınu görmeden oynamadan almakta istemiyorum.bu konuda endişelerim varda. Site güzel.Bu sekilde devam edilmesi dileği ile..
Guru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tesekkurler ve oyuna baslamak icin sebep ariyorsan tek diyebilecegim eger pvp seviyorsan, 7/24 bulabilecegin ve gayet zevkli bir pvp sistemi olan bir oyun.
synorin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu konuda bir ricam olacaktı Guru.Sırası gelmişken belirtmek isterim.Siteye oyunu tanıtıcı nitelikte videolar eklemek gerçekten güzel olmaz mı?Oyunu görmek isteyen arkadaşlar için...
Guru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Qui said: Kullanıcılar ekran görüntüsü ekyebilsin! ekleyebilmeniz lazim zaten, galerideki kullanici panelinden.
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Guru said: ben defalarca soledim yollanacak haber, makale, rehber ne olursa bana yollayin diye ama kimse birsey yollamiyor. tabiki sozum ilk yollanan makaleler icin degil yalnis anlasilmasin :) Selam, site olarak guzel bir site ama oyun ile ilgili bilgi olarak daha sayisal ve aydinlatici seyler konulsa daha bir ilginc olur gibi dusunuyorum. Mesela skill aciklamalari, cesitli formuller veya public quest aciklamalari ve odulleri, farkli chapterlarda influence puanlarindan alinabilecek oduller, armor setler ve aciklamalari gibi. Olayin hikayesi veya tarihcesi falan ilginc tabi ama sahsen onlari okumak yerine ben oyun ile ilgili daha fazla bilgi bulabilecegim siteler ararim bir sey ogrenmek istesem. Yanlis anlamayin, benimki sadece yorum.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 paticik warhammer sitesi baslangicta normal bir oun tanitimi yapacak fansite olarak tasarlandi, hic bir zaman item veya skill ya da quest database kurma cabamiz olmadi, ayrica wardb.com gibi bir database sitesi varkende bir anlami olmaz diye dusunduk, cunku item,skill ve quest db olustursak bile icerigini wardb.com dan alacagimiz icin, kesfedilmis bir adayi tekrar kesfetmeye gerek yok.
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 wardb varken gerek yok bencede. ayrıca site süper olmuş tebrikler
Queenie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 tasarım oldukça güzel.bilgi paylasımı bu.tskler.
Öne çıkan mesajlar