Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Warhammer Sitesi Beta Yayınında!

Guru

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Siteye ne zaman yenilikleri ekliyceksiniz mesela high ve dark elf ler hakkında doğru dürüst bir bilgi yok ama orjinal sitesine girdiğinde gösteriyor.İng fazla iyi olmadığı için anlayamıyoruz.Madem site açtınız lütfen güncelleyinde bir işe yarasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Masticore said:
bazı resimler açılmıyor yenilense iyi olucak
[embed_image 37c4e77f2118d13ca2e73d2d3c3d41c4] (malekith) bu tip yazılar çıkıyor

taa ne zaman şunu dedim halada öyle... Pati yapamıyor ya site bir arada wow için yapılıyordu güya süper olacak çok iyi olucak bekleyin dediler birşey cıkmadı ortaya arayada sitenin kapanması girince tuz biber oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

alt yapida sorun var, zaten en basta test icin actigimizi soylemistik ve hala user db entegresi beliyoruz, su an o yuzden yorum yapma ve site guncellemelerinin az ve gec olmasinin sebebide budur. Diger mmorpg siteleri diye bir seyde yok sadece 1 tane var onu stable hale getirmedende digerlerine baslanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
CoolRider said:
Site dizayn olarak güzel ve bilgilendirici olmuş.

Pati halkı olarak görevimi yapıyım bug bildiriyim bari:
Tam olarak bug sayılmaz ama karakter ve sınıflar bölümünde açıklamalarda yazılar arka fonun dışına taşmış istiyerek mi yapıldı bilmiyorum ama kötü görünüyor.

hangi browserı kulanıyorsun bilmiyorum ama an itibariyle ie7 ve firefox 2 ile baktım yok öyle birşey bence sen ya çok eski bir browser sürümü kullanıyorsun, ya da browserının css ayarlarında sorun var. Firefox 2 öneririm sorunsuz olarak tüm pati sayfalarını gezebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Firefox 3 said:
Reported Attack Site!

This web site at war.paticik.com has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.

Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.

Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
Sosyal ağlarda paylaş

firefox > seçenekler > güvenlik > "ziyaret etiğim sitenin saldırı sitesi olduğundan şüpheleniyorsa bana haber ver" işaretini kaldırdım. fakat bu sefer de 404 not found uyarısı alıyorum.

aynı şekilde zararlı site uyarısının altında yoksay linkini tıklayınca da 404 not found diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...