aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben de bu haftasonuna dogru tekrar baslayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hyperion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benimde perşembe son finalim var ondan sonra bende çeviri konusunda yardımda bulunabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Siteyi kıskandım resmen ya harika tasarım olmuş tebrikler :) umarım diğer mmo bölümlerinin de siteleri olur böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Site gayet güzel. Beni aydınlatmada çok işe yaradı. emeği geçenlere teşekkürler düzeltme : yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cok yararlı bi site olmus ellerinize saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 başka soracak yer bulamadımda buradan sorayım: başka hangi mmo'lar için böyle siteler planlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bazı resimler açılmıyor yenilense iyi olucak [embed_image 37c4e77f2118d13ca2e73d2d3c3d41c4] (malekith) bu tip yazılar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Siteye ne zaman yenilikleri ekliyceksiniz mesela high ve dark elf ler hakkında doğru dürüst bir bilgi yok ama orjinal sitesine girdiğinde gösteriyor.İng fazla iyi olmadığı için anlayamıyoruz.Madem site açtınız lütfen güncelleyinde bir işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 aa bu çok hoş olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yeni gördüm süper olmuş elinize saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yazılara yorum gönderemiyorum ben bekledim baya göndermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Masticore said: bazı resimler açılmıyor yenilense iyi olucak [embed_image 37c4e77f2118d13ca2e73d2d3c3d41c4] (malekith) bu tip yazılar çıkıyor taa ne zaman şunu dedim halada öyle... Pati yapamıyor ya site bir arada wow için yapılıyordu güya süper olacak çok iyi olucak bekleyin dediler birşey cıkmadı ortaya arayada sitenin kapanması girince tuz biber oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 alt yapida sorun var, zaten en basta test icin actigimizi soylemistik ve hala user db entegresi beliyoruz, su an o yuzden yorum yapma ve site guncellemelerinin az ve gec olmasinin sebebide budur. Diger mmorpg siteleri diye bir seyde yok sadece 1 tane var onu stable hale getirmedende digerlerine baslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Site dizayn olarak güzel ve bilgilendirici olmuş. Pati halkı olarak görevimi yapıyım bug bildiriyim bari: Tam olarak bug sayılmaz ama karakter ve sınıflar bölümünde açıklamalarda yazılar arka fonun dışına taşmış istiyerek mi yapıldı bilmiyorum ama kötü görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 CoolRider said: Site dizayn olarak güzel ve bilgilendirici olmuş. Pati halkı olarak görevimi yapıyım bug bildiriyim bari: Tam olarak bug sayılmaz ama karakter ve sınıflar bölümünde açıklamalarda yazılar arka fonun dışına taşmış istiyerek mi yapıldı bilmiyorum ama kötü görünüyor. hangi browserı kulanıyorsun bilmiyorum ama an itibariyle ie7 ve firefox 2 ile baktım yok öyle birşey bence sen ya çok eski bir browser sürümü kullanıyorsun, ya da browserının css ayarlarında sorun var. Firefox 2 öneririm sorunsuz olarak tüm pati sayfalarını gezebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 IE7 kullanıyorum ve tum updateler yapılmış durumda. Belkide tam anlatamadım şöyle bir print screen koyuyum. Kırmızı oklar ile problemi belirtmeye çalıştım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 IE7 ile bakiyorum ama ilginctirki bende sorun gozukmuyor... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Sorun sadece bende ise problem olmazda. Ben başka sitelerde böyle bir olayla karşılaşmıyorum onuda belirtiyim! Belki o dediğin CSS olayıdır. Nasıl ayarlanıyor bilmem ama araştırıyım azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Tüm ırkların classları hakkınd bilgiler eksik galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sitede trojan mı var? firefox uyarı verdi saldırgan site diyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Firefox 3 said: Reported Attack Site! This web site at war.paticik.com has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences. Attack sites try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system. Some attack sites intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 keylogger! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Nasıl yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 firefox > seçenekler > güvenlik > "ziyaret etiğim sitenin saldırı sitesi olduğundan şüpheleniyorsa bana haber ver" işaretini kaldırdım. fakat bu sefer de 404 not found uyarısı alıyorum. aynı şekilde zararlı site uyarısının altında yoksay linkini tıklayınca da 404 not found diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar