jackass Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 şu albüm indirme işi nasıl oluyor verdiğiniz linklere girdim.indirmiyor onun için ayrı bi program indirip onunla mı indirmem gerekiyor bana baştan ne yapmam gerektiğini anlatırmısınız :-?![signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 İyide niye topic acıosunki, vardı bu sayfada bitane album indirme topici. Neyse; şurdan bak işte http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65410 Bittorent'i dene.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 musicdonkey'deki add emule işini anlamadım ne bu emule?[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bence bu konuda en iyisi mirc.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 evet irc den ulaşabileceğiniz ftp ler harika çıkabilir[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 irc den nası oluyo o iş???[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ABC diye bi programla halletim.yinede saolun :)![signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tavsiem işe yaramış sanırım =P[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben sorumu yineliyorum nasıl oluyo irc'den??*[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hee işe yaradı LeftF13LD saol :).[signature][hline]ramazan ayında yediğin çörekler bile bu questleri geri getirmeye yetmezdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar