Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Geri toplandı Cynic malum, Atheist ve At the Gates'in toplanması gibi sadece eskilerini çalarlar sonra takılmaya devam ederler diyordum ki (Atheist'in allahsız üyelerine ve AtG'nin KAPILARINA burda mesaj var evet) öyle değilmiş =) Buyursunlar; Ayrıca belirtmek istiyorum çünkü ilginç, Paul amca saçı kestirince İBİŞ olmayan gördüğüm tek insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Diğer ikisinin yaptığı gibi onları da wackena bekliyoruz. Ayrıca 2006 Wacken ftw. O ne kadro bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 videodaki gitara aklım takıldı, nedir o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 el yapımına benzettim ben. headstocksuz gitar yapan firma biliyosanız ayrı. ayrıca şarkı mükemmelmiş. iyi ki toplanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Stainberger olabilir diyor sözlük www.steinbergerworld.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 neffis olmuş şarkı.bi de gelseler de izlesek de mutlu olsak da...cümle bitse de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar