daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben serverımdeki bowların seklini değiştirmek istiyorum veya silaha benzetmek istiyorum bunu nasıl yaparım birde bu çeşit itemleri nerden çekebirim iyi bir site bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 verdata editlicen[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Evt Yeni itemlerin olduğu bir verdata sitesi biliyorum ama sunucusu b nette olduğu için site sabahları aşırı derece yawas gece 3 gıbı onlıne olursan indirebilirsin verdatanın boyutu 95 mb civarında www.agszone.com Dosyalar kısmından alabılırsın[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hmm. peki istediğim itemleri nasıl aktarıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ilk soruda neyi sordugunu anlamadım? bowları katana seklinde fln yapmak istemiosan katananın idsini bow un scriptine id bölümüne yazman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar