Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hiç araştırmadım kusura bakmayın açılmışsa,nereye açsam diye düşündüm buraya karar verdim. şimdi yurttan bir arkadaşımla birlikte Acer 5920 serisinden laptop aldık.Herşeyi iyi hoş güzel ama aklımıza wireless konusunda birşey takıldı.Bu olay ikimizde de oluyor. Arada sırada aşağıda Acer'in kendi eNET Manager'den Disconnect alarmı geliyor ama 2-3 saniye sonra tekrar bağlanıyor.Ağa baktığımızda ise bunlar olduğunda bağlantı olduğu gibi duruyor. Mesela birkaç kere Pati'ye post atarken oldu bu olay post gitmedi,bazen sayfa yenilenmedi.2-3 saniyelik o anda gelince böyle oluyor.Bazense hiçbirşey olmuyor,gidiyor postlar vs. MSN kapanmıyor ama mesajlar birikerek geliyor bu süreç içinde vs. Araştırdık bayağı aygıt yöneticisinden yenilemeyi falan kapattık ama geçmedi.İnternet'te birkaç şey okuduk yine yapamadık. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda ? Ya da şöyle diyeyim bu sorun ciddi midir? Bu gidip gelmeleri yurdumuzun efsane derecede sokuk olan internet bağlantısı ile alakası varmıdır? PC'yi hiç kendi evimde kullanmadım şimdiye kadar , aldığım gün direk yurda geldim karşılaştırma yapamıyorum ama büyük ihtimal buradan kaynaklı,çünkü yaptığımız şeyler sonucunda bunda karar kılmak üzereyiz. Nasıl düzeltiriz vs. vs. bilgi istiyorum kısacası :) Karışık mı anlattım ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bu postu atmak için 3 kez çabaladım bu arada,tam geçti derken ard arda oldu.Sinirden alete yumruk attım biraz önce parçalamak üzereyim,neden bu sorun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 up ! yok mu bilen bu sorunun neden kaynaklandığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi bende de 5720G var Acer'ın. Bende de çıkıyor arasıra fakat herşey devam ediyor dediğin gibi. bende bağlantı gitmiyor her işimi yapıyorum normal 2-3 saniyede. Bios update ile ortadan kalkıyor diyorlardı ama yapmadım sonuçta pek de üstünde durulacak bir sorun değil gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 walla sana bi çözüm sunmadan önce bi kaç platformda test tavsiye etmek gerekiyor... 1-) harici bi wireless bulup yurtta onunla test etmek... 2-) normal laptop wireless ile evde test etmek... 3-) harici wireless ile evde test etmek bu sonuçlara göre seni yönlendirmek daha mantıklı olur... hem sorunun kaynagı daha net anlaşılır ve kesin çözüme ulaşılır NoT: Ha dersenki birde wireless e demi para vericem diye. bence vermen gerekiyor. cunku laptop a o kadar para harcamışsın. Sonuca göre laptop ı geri iade edip paranı geri almanı saglayabilir... Mümkün oldugu düzeyde ekstradan bu testleri yap. ona göre seni daha saglıklı bir çözüme yönlendirelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 eve bugün geldim ve herşeyi test ettim,bu sürekli disconnect-connect olma olayı bitti ama daha beteri ortaya çıktı. 1 saat kadar önce TF2 oynarken disconnect oldu ve yeniden bağlanmadı,elle bağlanmak zorunda kaldım. 10 dakika önce de aynısını yaptı,makineye saldıracak gibi oldum. iki kez oyunum böyle kesildi,downloadım falan olsaydı makineyi alır fırlatırdım sanırım. Nedir bunun tam sorunu ya,otomatik ip alma vs. diye okudum nette araştırırken.Başına gelen arkadaşlar çözmüşlerse nasıl çözdüler öğrenebilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bi arkadasimin eski bi bilgisayarinda da benzer bisey oluyordu(hp pavillion dv7000 serisi), icinde wifi karti olarak broadcom vardi, saniyorum sendeki acerdakiyle ayni firmanin urettigi bi chipset. broadcom yeni intel tabanli wifi yoneticileriyle baglanti kurarken bazen hattan dusme veya asiri miktarda loss gibi durumlarda otomatik olarak reconnect yapma egiliminde bi kart. Bunun icin kesin cozumu bilmemekle birlikte bu sayfadan en son bios flash ini ve lan driverlarini indirmeni tavsiye ederim. Daha da olmazsa support sayfasindaki troubleshootlarda benzer problemlerin cozumleri vardir saniyorum. kolay gelsin. edit: Ozur diliyorum, broadcom bu bilgisayarda ethernet lan driverlari icin kullanilmis, wireless aglar icin intel tabanliymis. dikkat etmemisim. Yinede belki denemeye deger diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bios uptade'i çekmiştim zaten ama babam yapmamamda ısrar ediyor.Bende en son çözüm olarak kenara attım. Kendi programı olan eNet bağlantı programı kesiyordu neti hep,bende iptal ettim.Sabaha kadar deneyecem eğer gitmezse sorun ondadır büyük ihtimal.Çünkü program kestiğinde kendindeki bağlantı gitmiyor.Silerim kurtulurum,düzelmezse bios uptade mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yok bunun dışında autodan çıkartıp kendi profiline aldım ama düzelmedi,çıldırmak üzereyim. Bios Uptade'in versiyonuna baktım zaten benim laptopta olan versiyonmuş,yani yüklendiğinde geçeceğini sanmıyorum.Babam gelsin akşam diğer modemimizde deneyeceğim,olmazsa fırlatıp atacam en sonunda o olacak. Oyun oynayamıyorum oyunu geçtik internette bile işlem yapamıyorum bu yüzden artık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 tüm gün linksys modem ile deneme yaptım,bir kez evde toptan net gitti onun dışında hiçbir sorun olmadı.1 saat kadar önce TF2'ye girdim,yine iki kez gitti net.Birinde otomatik olarak bağlanmadı bile... Bu oyunlarla ilgili bir sorun olabilir mi ? Yüklenme vs. söz konusu ise ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RecepIvedik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Acer ın sitesinden güncel wireless driverını yükleyip dene istersen. benim ibm de de aynı sorun vardı. driver ı güncelledim,şu an sorunsuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bendede compaq presario f500 var.. annemle aynı anda aldık onun wireless 6 ay içinde gitti benimkide 8.ayda gitti manual olarak laptop'ın yanında açıp kapama düğmesiyle oynadığımda turuncu ışık sürekli. ve laptop'ın mantığa ters bi şekilde (bana göre) salak kablolarla uğraşıyorum bunun çözümünü bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar