Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 buffon ferreira maldini nesta r.carlos figo beckham zidane nedved henry van nistelrooij koc mourinho - porto bence cok populist bi karma olmus[signature][hline]
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu topic açıldığında benim seçtiğim takım buydu dida zanetti - nesta - maldini - zambrotta van der meyde - pirlo - zidane - duff larsson - henry geçen sene dida, buffon'dan iyiydi zambrotta, carlos'tan iyiydi pirlo, david beckham'dan iyiydi larsson ile nistelrooy'u eşit sayabilirim geçen sene ferreira'nın da zanetti'yi geçmesi şaşırttı ama van der meyde ve duff seçimim tamamen ünlü futbolcuları seçmemek içindi. belki van der meyde figo'yla çekişirdi ama geçen seneki nedved duff'ı siler süpürür heh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aslında Uefa yıl içinde sivrilen futbolcuları zaten hiç seçmedi ki Real Madridden en az 5 oyuncu bekliyordum ki 4 tane geldi belli zaten nerdeyse kimi alacakları[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yaşlılar karması olmuş ehe[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 maldini carlos ve ferreirayı bilememişim bi tek ama fazla realli olmuş bence de gereksiz yere.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
PKD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Neden gereksız canım, realdekı adamların kım olduklarına soyle bır bakın ıstersenız. cok yerınde olmus. Kalecıden forvete yerınde.
Öne çıkan mesajlar