robinson Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 www.getafreelancer.com adresinde freelance olarak yapılabilinecek işler bulunuyor. Acaba buraya üye olupta parça başı iş yapan var mı aramızda? 1-2 sorum olacak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 is yapacak eleman mi ariyorsun, yoksa yapan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben yaptım bi tane. Zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bende yapıyodum ama artık cıvkı çıktı. 1000$'lık işi hindistanlılar 100$'a yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 şurayı dahada detaylı anlatsanız, bilgilensek :D ödeme nasıl gelir ne yapılır ne edilir :) hoş olur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Selamlar, Şimdi bitirme ödevimi buraya verip yaptırmayı düşünüyorum. Buralara proje verenler oldu mu? Ödeme nasıl yapılıyor? Sitede bununla ilgili bilgi bulamadım. Bir de buna benzer www.rentcoder.com var, daha başka siteler de vardır eminim. Hangisini tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar