Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Ya iyi güzel yorumlarda benzin fiyatı belliyken o arabayı alsan ne olacak depoyu dolduramadıktan sonra. Ki tahminimce bagaj hacmide cok küçüktür lpg yi nasıl taktırıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 600 kusur cm3 e lpg mi olur ya :D icide kutu gibiymis.. benimde vardi zamaninda nano gibi bi arabam, 3 yasindaydim sanirim. ev degistirirken kullandigimiz kolinin icine direksiyon cizmistim.. cokta hizliydi ha. ahh ne gunlerdi be. sonra akulu araba aldilar, upgrade oldum. sdfsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Oooof off... Yorumların da gösterdiği gibi bu araba gelirse yollar bunla dolar, işin kötüsü millet 600 beygire aldırmadan makasa falan girer bunlarla. Zor günler kapıda :) Ama tabii ki devletim her şeyi düşündüğü gibi çok satana çok vergiyi çakar. 2.500 dolarsa onun fiyatı burada 5.000den başlar, millet kuyruğa girip sıralandıkça devlet ÖTV'yi azar azar arttırır, bir bakarsınız 10-12 bin YTL olmuş fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bosphorus said: içi böyleymiş :D mwahahahahahahaha ok sakin.. bu full hali mi? direksiyon ve vites kolu da koymasalarmış, çok lüks olmuş sdffdjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 anlamiyorum. bu kadar caresizlerse neden ikinci el kus serisi, ikinci el renault lara yonelmiyorlar? ciddi soyluyorum 20 yillik renault 12 ya da broadway bile yeni lastik ve yeni frenlerle kat ve kat iyi bundan. ustelik ayni paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Olmaz öyle, paramız yoktur ama her şeyin en yenisini en lüksünü isteriz. Geçen sene DİE tarafından yapılan bir araştırmayı hatırlatmak isterim. Açlık sınırında yaşayan hanelerde araştırma yapmışlar. 10 eve bir televizyon, 5 eve bir buzdolabı düşüyor. Tam hatırlamasam da 10 evden birinde su ve kanalizasyon falan yoktu. Aynı hanelerde yapılan araştırmada çıkan şaşırtıcı sonuç ise neydi dersiniz? Normal telefonları bile yokken hane başına 2 tane cep telefonu düşmesi! Şimdi aynı zihniyeti otomobile yansıt. Adam napsın başkasının eskimiş, yaşlı arabasını. "Sıfır oto isterim, lüks isterim, otomobile binmek benim de hakkım... ama para vermek istemem" diye düşünüyor. Asıl bu bizde yasaklanırsa çıkacak cıngarı siz düşünün "Otomobil hakkımızı elimizden aldılar!" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ya bu vergilerle bizde 6-7 milyarı bulur en az, sıfır olması zaten vergisini de kabartacak baya .. Modifiyeli bi murat 131 alınır o paraya.. hem görünüş olarak hem işlev olarak daha bin basar.. en azından motor sesi duyarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Selam, Bu araçlara binmek dinen caiz değildir. Gözü kapalı R12 söküp toplayabilen ustaların olduğu Anadolu'nun bağrında bu atrz bir aracın satın alınması zındıklıktır. Alanlara da karışmam, devlet fişlesin ve kısırlaştırsın, bu mantık gelecek nesillere geçmemeli... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar