CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Namessar şuan trafikte öyle taksiler varki, bu yanında mercedes S serisi gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 BISler yine iyiydi. Bu bildiğin oyuncak arabanın ölçeğinin değişmişi gibi. Mesela trafoya çarptığı an yapışır oraya. Konserve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ya bu alet bildiğin mopedin 4 tekerleklisi sadece. "vitessiz araba mı olur lan!1" diye sorarım bunu yapana. Şeytan işi bu araç. Şeklinde tepkilerim var bu arabaya. Bi de yanınızda bi tane bundan bulundurmanız gerekebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Lpg takmayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum; Lpg buna takılmaz bu Lpg"ye takılır :) deposuda anca cebinizdeki çakmak kadar olmalı, yer yok arabada kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 hortlatmak gibi olmasın, ekimde piyasadaymış :D http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Iste_5_bin_YTLlik_otomobil_191784_44&Newsid=191784 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Ohh oh ne güzel yakın arabaları herhalde sırtımıza alıp eve cıkıcaz. PARK YERİİİ YOKKK YETER ÜRETMEYİN ARTIK :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Park yerleri bile güvenli değil artık! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 aslında guzel makıne hanıma al bınsı dursun fazla masrafıda yok .İstanbul ıcınde yapabılcegı kaza nekadar olabılırkı surtme felan anca gecen 1500 ytl gozden cıkartıp motor alıcaktım scooter bı arkadas 600 lıraya Bıs aldı. (karısık hıkaye )Cus oha dedım artık .Sımdı yagmur camur derdı olmadan pendık kadıkoy yapıyor bı halt yaktıgıda yok ustelık yetmezmı .. Bana yeter kısa mesafe ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 iyi de, hanımına alıp o aracı verirsin sonra 3-5te üzerine bir kamyon çıkar allah göstermesin ne hanım kalır ne araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Zenginlerin cocuklari rc car surerken menzilden cikmasin diye binilesi bi araba. Zira biz bu sikintiyi hep yasiyoruz, chevy kalos cok agir kaciyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Anladığım kadarıyla scooter'lardaki gibi bi aktarma var. Geri vites olayını nasıl çözmüşler merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mumu said: iyi de, hanımına alıp o aracı verirsin sonra 3-5te üzerine bir kamyon çıkar allah göstermesin ne hanım kalır ne araba. hayır canım zaten E5 e cıkması kesınlıkle yasak olucak ara yollardan nereye gıdecekse gıder gelır .ole kamyon cıkacaksa ustune zaten volvo bıle ne hale gelıyor gorsen sasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 KHaRoN said: Zenginlerin cocuklari rc car surerken menzilden cikmasin diye binilesi bi araba. Zira biz bu sikintiyi hep yasiyoruz, chevy kalos cok agir kaciyordu :P biz a3 2.0tfsi la kovalıyoruz rc yi anca yetisiyo hah :D şaka maka 0-100leri 3 saniye falan rclerin, bunla yetişmenin imkanı olmaz, bu aracın 0-100u limit aldınmı sonsuza gidiyo hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 1:12 onroad modelleri leri kovalamiyoruz, alet ezilince cok tatsiz anlar yasaniyor =P ancak offroad lar icin hpi savage xs falan olunca aracla gitmek farz oluyor, alet kopup gidiyor yoksa =P patinajda off topic olayindada cigir actik hayirlisiyla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bu aletin fiyatı da RC kadar zaten, düzgün RC yap kendine bunu alana kadar. Şaka maka "5 Milyara satılacak" demişler, millet kuyruk olmuş şimdiden. Bunun NCap'i var mı, Çin arabaları son Euro NCap'te -5 falan alıyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Foam bumper fln opsiyon olarak satiliyormus. =P 20euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tekerleklere güç aktarımı dişlilerle değil kayışla. baya sağlam görünüo.. ben fren sistemini merak ettim ucuz olsun diye nasıl yaptılar acaba.. yada yaptılarmı.. :S bide resimleri hep dış kasayı gösteriyo.. bi içini göstergelerini motorunu fln görsek daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Motoru gösterecek kadar zoom yapabilen fotoğraf makinesi icat etmeleri lazım önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 2. el murat 131 daha iyidir o fiyata :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 bosphorus said: Tekerleklere güç aktarımı dişlilerle değil kayışla. baya sağlam görünüo.. ben fren sistemini merak ettim ucuz olsun diye nasıl yaptılar acaba.. yada yaptılarmı.. :S bide resimleri hep dış kasayı gösteriyo.. bi içini göstergelerini motorunu fln görsek daha iyi olurdu Motor yok ki... altta kapağı açıyorsun, sonra "YABA DABA DUUU" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 içi böyleymiş :D mwahahahahahahaha ok sakin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Advanced version u da mi varmis ki? Heralde onda takim taklavat koyacak daha fazla goz vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Tata Nano'ya yasak geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Buna trafiğe çıkma izni vermezler bence ya. Yorumlara baktımda ilginç şeyler var; said: yılmaz güntay20 Temmuz 2008 Pazar 14:45 benim arabam olsunda nano olsun nano benim gibi çok kişilere umut kaynağı oldu bu rüya bozulmasın nano beniyağmurda yağışta karda yolda bırakmasın yeter elin BMW Sİ BENİM NANOM sevcan25 Nisan 2008 Cuma 17:11 yasak..! ülkemizde dar gelirlinin hayali bu nano ne yasağı. güvensizmiş ben anadoluda su motoruyla yollara çıkan gördum, su motorundan bozma bir araçtan daha güvenli olduğu bir kesin. bıraksınlar karalamayı tata yaptı onlar hem ucuz hemde güvenlisini yapsınlar da görelim. bu illete laf değil icraat lazım icraat... zübüş02 Mart 2008 Pazar 12:13 nanom bee neden miş o,çok ta ii vallahi biz bunu yıllardır bekledik.tabiki yasaklarlar işlerine gelmedi,külüstür arabaları yıllardır uçuk fiyatlara verdiler şimdi cortlayacaklar ondan.gelsin bu arabada fakir fukara araba sahibi olsun inşallah.ben alıcam kardeşim herkez alsın,alacakta zaten. mkaan23 Şubat 2008 Cumartesi 14:27 nano ben yıllarca bir arabam olsun diye uğrştım nanoyu televizyondan takip ettim ve umutlandım umarım türkiyeye gelir kadir16 Şubat 2008 Cumartesi 14:01 işte bu araba herkese lazım vede ucuz sanki diğer arabalarda çok mu iyi güvenlik var. bu arabalar fakirlerin umudu olduğu için,ayaklarını yerden keser. işini görür ama ne yazıkki buna yasak getiriliyor neden yani hiç araba sahibi olmasınmı bu fakirler. kejman2211 Şubat 2008 Pazartesi 09:25 yapmayın reno ve tofaştan yıne ıyıdır arabasıolmayan kısıtlı gelırli insanlarda araba sahibi olacak ama tabiki yine yukarlardan el atılmazsa çünkı bazı insanların işine gelmez çünki türkiye bunlara alıştı artık (LOL) garaj_mod31 Ocak 2008 Perşembe 18:26 SALAKMISINIZ YAA ARKADAŞLAR ÜŞÜTTÜNÜZ GALİBA BU ARABA TÜRKİYEYE GELDİĞİ ZAMAN BÜTÜN ARABALARIN FİYATI DÜŞECEK YAPMAYIN YAA ARABA GAYET GÜZEL Yorumları okuyunca Türkiye gerçeğini görüp biraz daha korktum. 2500 dolarlık arabayla trafikte 1 arabalık yer mi kaplayacak şimdi bunlar? Çok acımasız olabilir bu sözüm ama doğruluk payı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Vodan buna bi ÖTV geçirirler kimse yanına bile yaklaşmaz :D Burası Türkiye mrk etme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar