Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2500 dolarlık otomobil

kenzap

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
aslında guzel makıne hanıma al bınsı dursun fazla masrafıda yok .İstanbul ıcınde yapabılcegı kaza nekadar olabılırkı surtme felan anca

gecen 1500 ytl gozden cıkartıp motor alıcaktım scooter bı arkadas 600 lıraya Bıs aldı. (karısık hıkaye )Cus oha dedım artık .Sımdı yagmur camur derdı olmadan pendık kadıkoy yapıyor bı halt yaktıgıda yok ustelık yetmezmı .. Bana yeter kısa mesafe ıcın
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
iyi de, hanımına alıp o aracı verirsin sonra 3-5te üzerine bir kamyon çıkar allah göstermesin ne hanım kalır ne araba.

hayır canım zaten E5 e cıkması kesınlıkle yasak olucak ara yollardan nereye gıdecekse gıder gelır .ole kamyon cıkacaksa ustune zaten volvo bıle ne hale gelıyor gorsen sasarsın
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
Zenginlerin cocuklari rc car surerken menzilden cikmasin diye binilesi bi araba. Zira biz bu sikintiyi hep yasiyoruz, chevy kalos cok agir kaciyordu :P

biz a3 2.0tfsi la kovalıyoruz rc yi anca yetisiyo hah :D
şaka maka 0-100leri 3 saniye falan rclerin, bunla yetişmenin imkanı olmaz, bu aracın 0-100u limit aldınmı sonsuza gidiyo hahaah
Sosyal ağlarda paylaş

bosphorus said:
Tekerleklere güç aktarımı dişlilerle değil kayışla.

baya sağlam görünüo.. ben fren sistemini merak ettim ucuz olsun diye nasıl yaptılar acaba.. yada yaptılarmı.. :S

bide resimleri hep dış kasayı gösteriyo.. bi içini göstergelerini motorunu fln görsek daha iyi olurdu

Motor yok ki... altta kapağı açıyorsun, sonra "YABA DABA DUUU" diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Buna trafiğe çıkma izni vermezler bence ya.

Yorumlara baktımda ilginç şeyler var;

said:
yılmaz güntay20 Temmuz 2008 Pazar 14:45
benim arabam olsunda nano olsun
nano benim gibi çok kişilere umut kaynağı oldu bu rüya bozulmasın nano beniyağmurda yağışta karda yolda bırakmasın yeter elin BMW Sİ BENİM NANOM

sevcan25 Nisan 2008 Cuma 17:11
yasak..!
ülkemizde dar gelirlinin hayali bu nano ne yasağı.
güvensizmiş ben anadoluda su motoruyla yollara çıkan gördum, su motorundan bozma bir araçtan daha güvenli olduğu bir kesin. bıraksınlar karalamayı tata yaptı onlar hem ucuz hemde güvenlisini yapsınlar da görelim. bu illete laf değil icraat lazım icraat...

zübüş02 Mart 2008 Pazar 12:13
nanom bee
neden miş o,çok ta ii vallahi biz bunu yıllardır bekledik.tabiki yasaklarlar işlerine gelmedi,külüstür arabaları yıllardır uçuk fiyatlara verdiler şimdi cortlayacaklar ondan.gelsin bu arabada fakir fukara araba sahibi olsun inşallah.ben alıcam kardeşim herkez alsın,alacakta zaten.

mkaan23 Şubat 2008 Cumartesi 14:27
nano
ben yıllarca bir arabam olsun diye uğrştım nanoyu televizyondan takip ettim ve umutlandım umarım türkiyeye gelir

kadir16 Şubat 2008 Cumartesi 14:01
işte bu araba
herkese lazım vede ucuz sanki diğer arabalarda çok mu iyi güvenlik var. bu arabalar fakirlerin umudu olduğu için,ayaklarını yerden keser. işini görür ama ne yazıkki buna yasak getiriliyor neden yani hiç araba sahibi olmasınmı bu fakirler.

kejman2211 Şubat 2008 Pazartesi 09:25
yapmayın
reno ve tofaştan yıne ıyıdır arabasıolmayan kısıtlı gelırli insanlarda araba sahibi olacak ama tabiki yine yukarlardan el atılmazsa çünkı bazı insanların işine gelmez çünki türkiye bunlara alıştı artık

(LOL) garaj_mod31 Ocak 2008 Perşembe 18:26
SALAKMISINIZ
YAA ARKADAŞLAR ÜŞÜTTÜNÜZ GALİBA BU ARABA TÜRKİYEYE GELDİĞİ ZAMAN BÜTÜN ARABALARIN FİYATI DÜŞECEK YAPMAYIN YAA ARABA GAYET GÜZEL

Yorumları okuyunca Türkiye gerçeğini görüp biraz daha korktum. 2500 dolarlık arabayla trafikte 1 arabalık yer mi kaplayacak şimdi bunlar? Çok acımasız olabilir bu sözüm ama doğruluk payı yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...