Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Üstteki menüden "Bookmarks > Organise Bookmarks" (ctrl + shift + b) penceresinden unsorted bookmarks sekmesinde görebilirsin.. yani sen yıldıza basarak hızlıca işaretlediğinde bir siteyi, kategorize edilmeyen bir klasöre atıyor. sonradan düzelt diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 evet karıştırken gördüm onu. ee ne anlamı kaldı ki o zaman hızlı bookmark etmenin. bi de onla uğraş. neyse artık. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yıldızın üzerine tekrar basarak, oradan da bookmark kategorizasyonu yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hmm ok bu daha güzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Operayı resmen bırakmış bulunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bende yeni kullanmaya başladım da şu olayı çözemedim. ee normal sekmeleri kapıyorum cıkıyorum pc yi kapatıyorum saatler geçiyo geliyorum sora en son girdiğim siteden sekmelerden devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Operada ise söyledğin evet kaydediyor. Hepsini tek tek kapaman lazım çıkarken. Firefoxun yeni sürümünde ise soruyor çıkarken kaydedicen mi kaydetmicen mi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bende sormuyo veya yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 şimdi ben bilgisayarı açıyorum. firefoxu açıyorum ama kendisi naz yapıyor yaklaşık 2 dakkada filan açılıyor. iyice can sıkmaya başladı firfoxun geç açılma problemi. tavsiye, öneri filan verebilecek var mı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 firefox preloader kullan. işe yarar herhalde. ben denemedim daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fede said: şimdi ben bilgisayarı açıyorum. firefoxu açıyorum ama kendisi naz yapıyor yaklaşık 2 dakkada filan açılıyor. iyice can sıkmaya başladı firfoxun geç açılma problemi. tavsiye, öneri filan verebilecek var mı bu konuda sil tekrar kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bi de bu geç açılmayla ilgili şeyi sorayım. fazla bookmark olmasının bi etkisi olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bookmark bilmem de eklentilerin etkisi var kesin. bende de bilgisayarı açtıktan sonraki ilk açılışta biraz bekleme yapıyor 1dk olmasa da 20sn falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Böjeek said: bende sormuyo veya yapamadımsave and quit e basiyorsun cunku ilk secenek olan. yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 of delirecem yaa dayımın salak veleti karıştırmış ayarlarımı. önceden firefox u kapatırken soruyordu kaydedim mi yoksa kaydetmeden çıkim mi diye. şimdi sormuyor direk kaydederek çıkıyor. config ayarlarını karıştırıyom ama bulamadım. nerden geri düzeltiriz bunu bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ehhah buldum be çok şükür. aynı ya da benzer sorunu olanlara da yardımcı olur sanırım. firefox un ayarlarında genel kısmında firefox açıldığında diye bişe var. orda home page kullan, son açık olan tabları kullan vs var. onu son açılan tabları kullan deyince otomatik olarak sormuyor bize firefox u kapatırken kaydedim mi diye. açıldığında son tabları açacağı için kendi kaydediyor sormadan. bahsettiğim ayarı home page ya da blank page yaparsak düzeliyor. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 googlada arattım bi sürü ayar buldum firefox hızlandırma cart curt diye. baya işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 firefox ince ayarları için http://www.tweakguides.com adresini inceleyin derim. sadece firefox değil bi sürü oyun vs nin ince ayarları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 karıştırırken bişe dhaa keşfettim. firefox a bi eklenti kurup kaldırdığımızda o eklentiye ait about:config girdileri silinmiyor. orda kalıyor.(tüm eklentilerde ya da bazı eklentilerde). bi nevi registry ayarı gibi bişe onlar da sonuçta. firefoxun yavaşlamasına da neden olabilir sanırım gayet doğal olarak. bunları güvenli olarak nasıl kaldırırız? yanlışlıkla başka şeyleri de kaldırıp firefoxu gümletmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 shiftdelete.net said: Çıktığı gün itibari ile 8 Milyon kullanıcı tarafından indirilen Mozilla Firefox 3’ün başarısı, Mozilla ekibini oldukça sevindirdi. Ancak boş durmayı sevmeyen ekip, öncelikle geleceğin tarayıcısı denilen Aurora’yı dile getirip, ardından ise kullanıcıları heyecanlandıran anlık mesajlaşma sistemini açıkladı. İsmi Snowl olan eklenti ile anlık konuşmalarınızı tarayıcı tabanlı yapıp, isterseniz konuşmalarınızı saklayabileceksiniz. Eklentinin sitelerden RSS beslemesi okuyabilme, yer imleri, sekme bölümü, çeşitli temaları kullanabilme gibi özellikleri de mevcut. Ayrıca gelen bildirileri kişisel olarak ayırabilecek, önemli ve önemsiz şeklinde saklayabileceksiniz. Daha fazla özellik olacaktır ama açıklananlar şimdilik bu kadar. Henüz deneme aşamasında olan Snowl, Mozilla’nın geleceğin tarayıcısı planındaki ilk adımı olacak. İsterseniz henüz beta aşamasında olan Snowl’u deneyebilirsiniz ancak kararlı sürüm olmadığı için ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Mevcut eklentileri ile kullanıcılarını kendisine bağlayan Mozilla Firefox, Snowl ile ne kadar başarılı olur bilemeyiz. çok güzel bi fikir. ram kullanımı biraz daha artar sanırım bu eklenti ile. :) eklentiyi indirmek için: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8397 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 en son okuduğumda v3.1 9 eylülde çıkacaktı. tam bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 3.1 alpha 2 çıkmış. ben bişe sorayım. webmail notifier kullanıyorum. ordan direk maili açıtığında kullanıcı adı ve parola isityor. otomatik giremiyor mu bu arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 firefox 3 de download yapamıyorum,bi tur bug olustu sanırım bi bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Firefox 3.0.2 sürümü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Niels Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 3.0.3 ü çıktı. Bir metini sağdan sola doğru seçtikten 0.5 saniye sonra hızlıca soldan sağa doğru seçince takılma özelliği eklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar