horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 alternatifderken içine triphopu da kattın yani? nirde var len trip hop grubu???[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 said: Estel_Anorien, 10 December 2003 18:24 tarihinde demiş ki: melun sakın ha bu natural_jedi ların grubuna giriyim deme. iki elleriyle bi taraflarını doğrultamıyorlar.. Geçende beni bile vokal diye çağırdılar ama ortak çalmayi bildikleri şarkı yok. They suck[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! muahaha geçenlerde dediğin 1 sene önce değilmiydi?ayrıca o grup dağılalı 7 ay oldu.başka grubum var.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 biz alternatif calan tembel bi grubuz(duk?) zaman zaman hardcore numetal britpop emo punk vesaire her seye kayiyoruz ben sahsen triphop a tapan bi insanim arkadaslarimda kismen sever aslinda.... mayista turkiyeye gelicem istersen bi mesaj atarsin deniyebiliriz, hepimiz orda olursak 3. solistimiz olursun digerleriyle pek yurumemisti maalesef.. ilki karga sesli bi erkek 2.si de deftones soyliycek kadar guzel sesi olan bi kizdi ama piskopatti ilk studyoda ukalaliklariyla bizibizden aldi istersen deneriz faln falan.. hatta ben burdan bass gitar alirsam netten bi proje bile baslatabiliriz...(sanmiyorum ya..) placebo/muse/incubus/soad/deftones/ fln caldik su ana kadar ama tembeliz onu da belirtiyim ayrica.. massive attack dedin beni benden aldin.. dissolved girl falan..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafesan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 trip-hop grubu yokmu...buyurun sizi bizim gruba alalım sadece trip hop... elektronik alt yapılı canlı çalan grubuz. massive attack hooverphonic vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ben de solonordanım okul sölersen bi gelip konuşsak veya sen gel yapalım bişeyler[signature][hline]hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: green_martian, 11 December 2003 13:07 tarihinde demiş ki: her seye kayiyoruz n..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle Herşeye kayıyolarmış bak sen tutarlı ol uyma bunlara:D:D :tebrikz:[signature][hline]kütüphanede unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bizim bi trip hop denememiz vardi aslinda arkadas kisa filminde kullancakti yarim saatte yapmistik bisiler kotu de olmadi[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ya aklıma bi fikir geldi, biri bana sadece bir sıkı trip- hop örneği verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 nasi yani? massive attack ve ya portishead'in herhangi bi parcasi mesela?[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Evet, aynen öyle. Birkaç tane şarkı ismi verirseniz sevinirim.[signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 2sinin herhangi bi parcasi olabilir bnm sevdiklerim mesela; massive attack - dissolved girl, future proof vsr... portishead - roads, wandering star, numb vsr...[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterglow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Oldu. Çok sağol!![signature][hline]Existential carousel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ulan keskin espiri yapmıycam yav said: green_martian, 11 December 2003 13:07 tarihinde demiş ki: her seye kayiyoruz [hline][b][i]-->Four String Magic<-- yaa iste boyle kızım sen gitme bunların yanına :D[signature][hline]kütüphanede unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 toobe toobe[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 cafe del mar[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yani melun anlıyacağın ilanın es geçildi paticik tarafında...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar