Wayne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 7 8 ay önce mag te hordeye rerollamak icin 60 rogumu silmiştim onu nası geri getirebileceğimi bilen varmı yada getirme sansım varmı??.. oyundanmı gm e ulasmalıyım yoksa maille falanmı yolu yordamını bilen varsa help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Oyundan ticket at gm ye zamanını belirt lvlını classı cartı curtu ver geri veriyorlar aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bi ara ben paso siliyordum bir karakteri hep geri istiyordum dördüncüden sonra falan bir daha yapma demişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Evet baya yapmış biri oalrak, GM e mail at, oyunda olmasan bile sorun diil onlar geri veriyolar, tarih belirtmen yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yalnız, bir şey var. eğer sen karakterini sildikten sonra, başka birisi aynı isimde başka bir karakter yaratmışsa, o zaman sana karakterini farklı ama benzer bir isimle sana geri veriyolar. mesela adı Ahmet ti... sen sildin, başkası Ahmet ismini kendi karakterine aldı. Sana Ahmett, Ahmed, Ahhmet gibi bir isim verecekler. GM le konusurken, eski ismini tekrar alıp alamayacağını sor ve seçeneklerin nelerdir onları öğren derim. Ayrıca karakterin büyük ihtimalle çırıl çıplak bi halde gelecek, tüm itemları mountu, bank slotlarını falan yenilemen gerekecek :P bol şans bu arada karakter silen 100 kişiye sordum, hepsi pişmanım abi, bi daha yapmam dedi, elini ayağını öpeyim karakterimi bana geri ver dedi... GM e tikıt aç dediysem de dinletemedim. siz iyisi mi karakterinizi silmeyin bi daha, transfer de olmayın bence. transfer olanların cok ama cok fazla insan tanıyorum nerdeyse hepsi geri donduler 3 ay sonra (3 ay icinde geri transfer olamıyosunuz) ya da yeniden char kastılar eski serverlarında. Ortalama bir oyuncu (yani bir addict *öhöm), günde 4-5 saat oynayarak 2-3 hafta icinde 0 dan 70 e rahat ulaşabilir. Yeni level up sisteminde questler deli exp veriyo, benden söylemesi. Ve instance/quest drop/rewardları abartmış. Kolay ve imba itemization > Hızlı questing > Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 lol hyjal raidindeydim bi girip bkaim dedim cvp glemişmi tickt a cvp fazlasıyla glemiş bi baktım 60 rog magte :D noggenfigger elixirine kadar hepside duruor yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hayırlı olsun :D Ben de lvl 27 mage'imi istedim geçende databaseden silinmiş sorry dedi gm. halbuki henüz 3 ay önce silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 saol :P bikaç mob kesim dedim direk char capulcu kalmıs bc gelmeden önce kasmıstım tee rfd den aldıgım omuzluklar var charda 37 itemı 1 mobu anca kestim 1 dakkada miss parry dodge block >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar