Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silinen charı geri getirme


Wayne

Öne çıkan mesajlar

yalnız, bir şey var.

eğer sen karakterini sildikten sonra, başka birisi aynı isimde başka bir karakter yaratmışsa, o zaman sana karakterini farklı ama benzer bir isimle sana geri veriyolar.

mesela adı Ahmet ti... sen sildin, başkası Ahmet ismini kendi karakterine aldı. Sana Ahmett, Ahmed, Ahhmet gibi bir isim verecekler.

GM le konusurken, eski ismini tekrar alıp alamayacağını sor ve seçeneklerin nelerdir onları öğren derim.

Ayrıca karakterin büyük ihtimalle çırıl çıplak bi halde gelecek, tüm itemları mountu, bank slotlarını falan yenilemen gerekecek :P

bol şans

bu arada karakter silen 100 kişiye sordum, hepsi pişmanım abi, bi daha yapmam dedi, elini ayağını öpeyim karakterimi bana geri ver dedi... GM e tikıt aç dediysem de dinletemedim.

siz iyisi mi karakterinizi silmeyin bi daha, transfer de olmayın bence. transfer olanların cok ama cok fazla insan tanıyorum nerdeyse hepsi geri donduler 3 ay sonra (3 ay icinde geri transfer olamıyosunuz) ya da yeniden char kastılar eski serverlarında.

Ortalama bir oyuncu (yani bir addict *öhöm), günde 4-5 saat oynayarak 2-3 hafta icinde 0 dan 70 e rahat ulaşabilir. Yeni level up sisteminde questler deli exp veriyo, benden söylemesi. Ve instance/quest drop/rewardları abartmış. Kolay ve imba itemization > Hızlı questing > Win
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...