redge Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Full spawn nasıl bulurum ayrıca hata ,veririmi döşediklerimi silmem lazım mı? Yardım ederseniz sevinirim .... Not: Db source sanırım yenileniyo çalışmıyo linkler [Bu mesaj redge tarafından 23 January 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj redge tarafından 23 January 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj redge tarafından 23 January 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Full spawn tavsiye etmem ztn adam akıllı hiç bir yerde bulamazsin bunlari hepsinde bir sorun oluyor zaten kendin yap fazlada uzun sürmez hemde kendi zevkine olur.. Dbsource ztn siteyi yeni koydu bakım a$amasindaymi$. sadece /files sayfasi çalışıyor.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 paticik scps de bi spawner var ama karıshtırma basicspawner deil bashka bişi di bütün dünyayı spawnlıyor bir kaç hatası var zaten bi kendi başına bi kaçkere gerial geri spawnla sil o satırları fıstık gibi oluyor muhtesem oldu ben yaptım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar