aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 amma yetersiz varmis, yazik! sabah programlarina cik, evlendirenleri var, heralde anne bulanlari da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xhunarion said: Mortis said: herhalde demin geldi annem çay pasta falna koydu önüme gitti ^_^ Cennetlik hepsi gerçekten. Ben de yeni yeni alıştım yalnız yaşamaya, insan çok hevesle ayrılıyor, yalnızlığını seviyor ama kahveni kendin koyuyorsun, kendin içiyorsun o zaman götürdüklerini de hissediyorsun. benımki sadece onun buroya iş yaparken bi cay suyu koyuyo arada o kadar, onuda ben demliyip ona götürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yemeksepeti.com her derde deva.... bizim evdede hiç yemek yapılmıyor yani annem yapmıyor. evde kadın var o bişiler yapıyor ama yenecek gibi değil. böhüü hergün döner ekmek yemekten çok pis döncem sonnda... bu arada eer o yemekleri yersen bizede gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ankaraya dönünce böyle 7 yıldızlı otele gelmiş gibi, herşey ayağıma geliyor. pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar