Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim.

Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

Yalnız hiçbirşey geri verilmemiş. Moronlar hesabı bir hafta kapalı tutup tek bir item'ı bile geri veremiyor, yetemiyor. Bravo. Dünyanın mail'ini çektim böyle olmasın diye. Sen git maintenance biter bitmez unlock et account'u. Boku bokuna gitti arena puanları. Para bile geri verilmemiş, altlar geri gelmemiş. Salak herifler.

Salaklık bende gidip report ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion alıcaksın itemleri dert etme gm senle konuşup diecek
"Çantaları hazırladınmı.. yiğen" diesen evet amça o da diecek "N'ayır! Yalan söylüyorsun.. SLAP!"
Şaka bi yana o senle alakadar olacak GM online yakaladımı zaten ne yapman gerektiğini anlatıcak (şey felan diorlar BoE itemlerin maille geldiğinde sakin olaki AH ye atmayasın tekrar soulbound edeceksin vs vs)
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla hesap tekrar açılınca ticket atarak gelen gme durumu anlatman gerekiyor o daha üst seviyedeki bir yetkilinin seninle konuşacağını belirtiyor ve seni bunun için beklemeye alıyor. Ardından kayıpların inceleme sonucu neye karar verildiyse o şekilde karşılanıyor. Başıma gelmedi ama 1-2 ay önce finlandiyalı takım arkadaşım hacklendiğinde bu tarz işlemlerden geçmişti. Detayları net olarak bilmiyorum bilen biri yanlışlarımı düzeltebilir. Neyse umarım herşeyin karşılanır. Bol şans..
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu meraklandığım, kıl oldugum itemların hala gelmemesi değil. Gereksiz yere 6 gün hesabı kapalı tutup bir hafta geride kalmam arenadan. 6 gün kapalı tuttun, otuz tane mail attığım halde salı yerine gidip çarşamba açtın, bari goldları ver. Hackleyenin girdiği saati, çıktığı saati, bu sürelerde ne yaptıgına kadar bilgi verdiğim halde böyle moronluklar sinir bozucu. İşin en dramatik kısmı takımımdaki priest sonrada katıldıgı için personal rating'i 1999'da kaldı bir hafta. Adam deliriyordu sdf. =P
Sosyal ağlarda paylaş

Cumartesi kapatılmıştı, az önce benim hesapta açılmış, eşyalar için yeniden ticket attım, önce bana sordu silinen önemli eşyaların adını söyleyebilir misin diye tabi 2 karakterde boşaltılınca zor oluyor hatırlaması, iyi o zaman bana bırak dedi bekliyorum şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...