Zheld Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 karakterlerin silinip geli gelmiyorsa falan bekle birlikte başlarız bişeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Açıldı account'um. Otuz tane mail attım salı açın diye gidip bu sabah açtılar, of. Neyse buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 GO GO GO 10 MATCHS GO GO GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 I R IN UR ARENAZ, ABUZIN' UR P1LL4RZ, LAL. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 it's not abuse nab, it's skillz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yalnız hiçbirşey geri verilmemiş. Moronlar hesabı bir hafta kapalı tutup tek bir item'ı bile geri veremiyor, yetemiyor. Bravo. Dünyanın mail'ini çektim böyle olmasın diye. Sen git maintenance biter bitmez unlock et account'u. Boku bokuna gitti arena puanları. Para bile geri verilmemiş, altlar geri gelmemiş. Salak herifler. Salaklık bende gidip report ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ee nolucak peki hocam? Gitti mi okadar emek? Çok saçma yahu, veriyorlar itemleri ama geri? Enchantsiz ve gemsiz olmak üzere. Hoş mutlaka konuşmuşsunuzdur önceki sayfalarda da, ben son mesajından hiçbirşey alamadığını düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Xhunarion alıcaksın itemleri dert etme gm senle konuşup diecek "Çantaları hazırladınmı.. yiğen" diesen evet amça o da diecek "N'ayır! Yalan söylüyorsun.. SLAP!" Şaka bi yana o senle alakadar olacak GM online yakaladımı zaten ne yapman gerektiğini anlatıcak (şey felan diorlar BoE itemlerin maille geldiğinde sakin olaki AH ye atmayasın tekrar soulbound edeceksin vs vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bildiğim kadarıyla hesap tekrar açılınca ticket atarak gelen gme durumu anlatman gerekiyor o daha üst seviyedeki bir yetkilinin seninle konuşacağını belirtiyor ve seni bunun için beklemeye alıyor. Ardından kayıpların inceleme sonucu neye karar verildiyse o şekilde karşılanıyor. Başıma gelmedi ama 1-2 ay önce finlandiyalı takım arkadaşım hacklendiğinde bu tarz işlemlerden geçmişti. Detayları net olarak bilmiyorum bilen biri yanlışlarımı düzeltebilir. Neyse umarım herşeyin karşılanır. Bol şans.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Yahu meraklandığım, kıl oldugum itemların hala gelmemesi değil. Gereksiz yere 6 gün hesabı kapalı tutup bir hafta geride kalmam arenadan. 6 gün kapalı tuttun, otuz tane mail attığım halde salı yerine gidip çarşamba açtın, bari goldları ver. Hackleyenin girdiği saati, çıktığı saati, bu sürelerde ne yaptıgına kadar bilgi verdiğim halde böyle moronluklar sinir bozucu. İşin en dramatik kısmı takımımdaki priest sonrada katıldıgı için personal rating'i 1999'da kaldı bir hafta. Adam deliriyordu sdf. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Xhun abartmıyo musun biraz yaw (:P) Alcağın itemi bi hafta sonra alırsın n'olcak ^^. Yeter ki goldların, altların falan gelsin. Hem adamlar da bu ara çok yoğundur, hack olayları iyice coştu bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hah! benimkinide açtılar... itemlarım yokmuş yolluyacaklarmış flaanda filan neyse çok fazla eksik olmaz umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Cumartesi kapatılmıştı, az önce benim hesapta açılmış, eşyalar için yeniden ticket attım, önce bana sordu silinen önemli eşyaların adını söyleyebilir misin diye tabi 2 karakterde boşaltılınca zor oluyor hatırlaması, iyi o zaman bana bırak dedi bekliyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yuh be herkes mi hacklendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 araştırma devam ediyormuş, bitince döneceklermiş bana :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar