SbNN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Arkadas Bogazici Uni.'deki müzik etkinlikleri icin afis yapmamı istedi . Deneme amacıyla bu ikisini yaptım . Bence 2.'si daha hos oldu . Yorumlarınız ve elestirileriniz varsa bekliyorum :)NOT: Boğaziçi Üniversitesi'nde böyle bir etkinlik yoktur. Sadece deneme amacıyla yaptım afişleri . Yani bir gerçeklik boyutu yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ikisi de güzel ama bence 1. daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 - türkçe karakter kullan. - text in etrafına kontur ekleme. - b&w fotoda bir objeyi renkli bırakmanın modası geçti. - ilkinde J ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ikisini de beğendim. ilkinde yazı daha büyük olsaymış (ve caps) ve jazz da aynı tipte yazılsaymış boşluğu daha iyi doldururmuş bence, dikkat çekmiyor. bir de mikrofonda hue değiştirilmiş sanırım, kahverengi olmuş metalik olsa daha iyi. ikincisinde moda falan önemli değil gayet iyi olmuş dikkati çekmiş yalnız textde stroke bence gereksiz olmuş, text rengi olarak da beyaz veya saksafonun tonunda bir sarı daha iyi gider bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Chiptech said: - b&w fotoda bir objeyi renkli bırakmanın modası geçti. katılmadan edemeyeceğim. ayrıca zencilik jazz'da önemli bir faktördür. SATURATE THE NEGROES BACK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bencede ikiside gayet başarılı fakat Textlerde hangi yazının dikkat çekmesini istiyorsan biraz daha büyük yazmalısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Chiptech said: - b&w fotoda bir objeyi renkli bırakmanın modası geçti. - ilkinde J ters. j benimde dikkatimi çekti.. fakat "objeyi renkli bırakmanın modası geçti" cümlesine katılamıcam. yani bunun bi modası yok bence. yakışırsa yaparsın. haa ama bir zamanlar bu teknik çok kullanılmıs şimdi ise eskisi kadar kullanılmıyor olabilir. bu arada fotografları sen mi çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ben çekmedim fotoları . 2. foto renkli olunca daha sıradan durdu gibi oldu o yüzden sadece saksofonu renkli yaptım.Fena da durmadı bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Chiptech said: - türkçe karakter kullan. - text in etrafına kontur ekleme. - ilkinde J ters. +1 Chiptech said: - b&w fotoda bir objeyi renkli bırakmanın modası geçti. kime göre neye göre ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sen yapıp beceremiyince modası gecmiş olmuyo hıh! yazıyla daha cok uğraş kontor basıp gecmekten daha guzgun bı cozum bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 menekşe renkli gözlerimi renkli yapıcaktın olmamış. ayrıca başkasının topiğine iş koyulmaz ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o klişe olurdu, bu olmadı. örnek olarak koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 renkli fotoğrafı renksizleştirip sadece bir objeyi yada öğeyi renkli bırakmak, çok kullanılmış, yapılması kolay ve dolayısıyla yaratıcılıktan uzak bir şey. bunu kötülemek için söylemiyorum, chiptech'in modası geçti derken anlatmak istediği şey bu. güzel duruyor mu? duruyor tabii, iyi yapılmış vesaire, ama modası geçti lafı bu durumda açılınca böyle oluyor. orjinal değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 orjinal değil ama güzel durmuş bu afişte d: iki afişte güzel ama muhtemelen bunları A3e basıp duvara asacaksın, dolayısıyla uzaktan insanların görüp dikkatini vermesi istediği kelimeleri daha büyük ve diğerlerinden daha seçilir bir formatta yazmanda fayda var. Resim, fotoğraf da ilgi çekici olabilir ama bence bir insanın uzaktan gördüğü bir kelimeyi algılaması resmi algılamasından daha çabuk ve daha olası. ikinci resimde kontör yerine daha güzel şeyler kullanılabilir demiş ama o da zor geldi bana. Neden diyecek olursanız iki afişte sade gözüküyor, o afişlerin sadeliğini bozmadan text nasıl daha dikkat hale getirilir benim de kafama takılan bir mesele. Bir de mesela orda yazının yazıldığı yerde de "nefes alacak" fazla alan yok gibi...Bilgili arkadaşlardan yönlendirme bekliyoruz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Fazla emek vermemişsin yani kendinden fazla bir şeyler katmamışsın gibi geldi bana.. Nedeni de afişin sadece seçilmiş (tamam güzel seçimler) bir fotoğraftan ve seçilmiş bir fonttan oluşması sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kullandığın fotografların orjinallerini koyma imkanın var mı SbNN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Netten bunu bulabildim bi tek ilkini bulamadım . İkisini de araştırırken bulmuştum . Kaydettikten sonra yeni hallerini de üstüne kaydetmişim orjinalleri yoktu bilgisayarda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 birincisinde arcane' in dediği gibi mikrofon metalik olsa daha iyi olur. ikincisinde ise levels a çok abanmışsın tonlar kayboluyor, tavsiye etmiyorum. full renklisi de güzel fotografın, şöyle yapsan da olabilir: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Reggae ile Bogazici nin arkasına gölge koymayacaktım fakat dikkat çekmiyor ve silik kalıyor gibi geldi . Gölgesiz de olabilir aslında yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bende ilkini beğendim daha çok ama yukarda belirtilen ufak tefek görülen hatalar gerçekten ufak tefek değil aslında. Detaylar önemli. 2. Afişte yazının etrafına kontür eklemiş olman beni rahatsız etmedi ama daha ince olabilirmiş. Beni o yazıda asıl rahatsız eden renkler oldu. Jazz'a klişeleşmiş gece mavisi yakışırmış anlamında demedim ama kırmızı olucaksada bari kontür'ü olmasaymş yada kontür biraz daha saydam vs olsaymış. İki fotoğraftaki elleride yapı ve renk bakımından zenci olarak yorumlayabildim ben ki ilk'i bir zenciye ait gibi. Herneyse, son olarak siyah beyaz resimde bir kısmı/objeyi renkli bırakma modası geçti denmiş. Herşeyde olduğu gibi bu işinde modası var ama bizde kolay kolay çirkin durmaz eskiler, buna inanıyorum :) edit: mikrofonun şuanki hali Jazz'ın samimi havasını kaybetmesine engel olmuş bence. Jazz'ın samimi havası derken ne kastettiğim tartışılır gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 foto üstüne yazı yazmak zor ben yazamıyorum mesela, grafik elemanlar kullan başka , onların üstüne oturt falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 metalik yakısmamıs, bronz bakır tonu daha uygun mikrofona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Cuce said: foto üstüne yazı yazmak zor ben yazamıyorum mesela, grafik elemanlar kullan başka , onların üstüne oturt falan Bu nasıl birşey oluyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya ne bileyim işte yap bişiler herşeyi benmi söliycem alla alla... ya işte koy bi alta dikdötrgen geniş geniş ya oraaya bol boşluklu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar