cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 öncelikle merhaba arkadaşlar eve orta halli bir katı meyva sıkıcağı almak istiyorum normal soyup yemeğe üşendiğim için bari suyunu içim dedim. evde kullandığınız ve memnun olduğunuz varsa tavsiyelerinizi alırm. şmdiden teşekkrler
Syn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Philips in baya iyi katı sıkacağı,elmayı soymadan direk at sana tertemiz bi şekilde suyunu cıkarsın.Ha bu beni aşar abi diyor isen, bu da gider sana.o giriş kısmının büyük olması güzel bence.
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 philips süper izmirdeyken kullanıodum erik kavun vs vs bile sıktım çok net
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Philips tavsiyenize uyup bugun almayı düşünüyorum akmerkeze gidicem ordada satış sorumlusundan aldığım bilgiler dahilinde bir karar vercem
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 philips'in plastik kaplama olani aldik. memnunuz. gaza gelip baya bir kullaniyorsun ama sonra yatiyor ole.
Öne çıkan mesajlar