cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 öncelikle merhaba arkadaşlar eve orta halli bir katı meyva sıkıcağı almak istiyorum normal soyup yemeğe üşendiğim için bari suyunu içim dedim. evde kullandığınız ve memnun olduğunuz varsa tavsiyelerinizi alırm. şmdiden teşekkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 king güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Philips in baya iyi katı sıkacağı,elmayı soymadan direk at sana tertemiz bi şekilde suyunu cıkarsın.Ha bu beni aşar abi diyor isen, bu da gider sana.o giriş kısmının büyük olması güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 philips süper izmirdeyken kullanıodum erik kavun vs vs bile sıktım çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 elini kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Philips tavsiyenize uyup bugun almayı düşünüyorum akmerkeze gidicem ordada satış sorumlusundan aldığım bilgiler dahilinde bir karar vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 philips'in plastik kaplama olani aldik. memnunuz. gaza gelip baya bir kullaniyorsun ama sonra yatiyor ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar