Maddog35 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 arkadaş adam arıo duymuosun.. Bakıosun telefonunda bilmediğin bi numara.. Kimsin die arıosun.. Sen kimsin dio ? Diosun aramışsınız biraz önce beni... Ben aramadım yanlışınız var dio.. Yahu çağrı vardı telefonumda.. Keyfimden napıosun demek için aramadım heralde seni dimi dangozz adam!!! bi ayrı modelde .. x arıyor Alo Alo mehmet ordamı ? Yok yanlış aradınız heralde ( küt die özür dilemeden telefonu kapatır) 30 saniye sonra telefon tekrar çalar arayan aynı kişdir Alo Yanlış oldu gene ( küt die tekrar kapatır ) Başınıza koca koca taşlar yağsınnn !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 evet o küt diye kapayanları temiz bi dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben öle oldumu onları arayıp onların suratına küt diye kapıyorum maksat nedir ? hiçbirşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 http://www.pecete.net/i/yigit_ozgur_aloiyigunleryanlisnumarami.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Gece 3-4 gibi yatan ve bi kere uyandı mı bi daha uyuyamayan bi ikinci öğretim öğrencisi olarak, sabah 7'de cep telefonundan ısrarcı biri tarafından arandım. Açmamaya kararlıyken, e hazır uyanmışken, 4. aramada isyan edip açtım. Yanlış numara olduğunu öğrenince dünya başıma yıkıldı. Kardeşim. O kadar çeviriyosun açmıyorum, aramadan önce hiç mi bakmıyosun telefon numarasına? Yazıklar olsun be. O gün hasta dolaştım bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lanet olsun ya .. ! biraz önce başıma geldi bu yazdıklarım o yüzden yazdım zaten.. hayattan sogutuyolar ya bu arada karikatür çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 gene iyisiniz,arnavutluk ve bulgaristandan aranıorm ikidir hebele gubele konusamıroz da.hyr nasıl bi numaram varsa,iki yıl evvelde azerbeycandan aradılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oha seninki baya bi aşmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bende kıl oluyom yannış numaralara.. bi kere bende telde çağrı gördüm..aradım -alo kimsiniz beni aramışsınız -burası santral biz aramadık -O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yıllar önce adsl için telefon alıcaz ama ev kullanımı için tel no yok dediler, isterseniz sanayiden verelim dediler ... biz de yedik. Lanet olsun günde min. 40 kere çalarmı bi telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 direk kapatanlara uyuzum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kaede said: Yıllar önce adsl için telefon alıcaz ama ev kullanımı için tel no yok dediler, isterseniz sanayiden verelim dediler ... biz de yedik. Lanet olsun günde min. 40 kere çalarmı bi telefon süpermiş yaaa okuyup okuyup tekrar gülüorum :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar