Madcat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ehe ehe; askerlik şubemi aradım bize bilgi gelmedi kaçak görünüyor dedi. Eywallah dedik,okuldaki öğrenci işlerini aradık biz gönderdik dedi bizi konsolosluğa bağladılar. Konsolosluğu aradık 14 aralık 2007 tarihinde işleme konulduğunu 1 ay içerisinde bütün öğrencilerin şehirlerine ileteceklerini söylediler,celp tarihi 25 aralık :D demek ki bu ay içinde ellerine ulaşması lazım ama işi sıkı tutmak için yarın öğrenci belgemin aslını yolluyorum ezine'ye onlar halletsin. oh rahatladım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Madcat said: 88 ağustos doğumluyum Abi 88 ağustosta nasıl doğuyorsun ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 komik çocuk seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Abi bende 88 ağustos diye görünüyor,yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 venom said: Madcat said: 88 ağustos doğumluyum Abi 88 ağustosta nasıl doğuyorsun ya?! tarihe geçer bu espri. efsane olur. CMYLMZ gelsin ders alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar