Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Klasik müziği oldukça eğlenceli hale getirmiş iki tane abi bunlar, yeni keşfettim, hemen paylaşıyorum. İşi hafiften şova dökersek daha geniş kitlelere klasik müziği sevdirebiliriz demişler, sahnede baya geyik abiler =) Youtube'da bol bol videoları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Grisworld said: İşi hafiften şova dökersek daha geniş kitlelere klasik müziği sevdirebiliriz demişler iyide etmişler.. süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben aççaktım lan 2 gün önce sora unuttum. çok süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Sen 2 gün önce açacakmışsın, 2 sene geçmiş. 2 gün sonra CRR'de sahne alıyorlarmış. http://www.biletix.com/event.htm?id=LLC14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Gidiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Abi arkadaşa gösterirken öylesine sitelerine gireyim dedim (öncesinde isimlerini hatırlamaya çalıştım yarım saat falan aranıp) dan diye "İstanbul" gördüm tourdate olarak =) Kaçırmış olsaydım ağlardım heralde, TABİİ Kİ GİDİYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Aldık biletlerimizi gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 çok iyiydi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 pazartesi ve 20 nisanda gösteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar