b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arkadaşlar ben bir çok oyun sunucusu açmak istiyorum şu anda ultima online serverımı runuo ile bitirdim.ancak isteğimiz diğer bir çok oyunun da serverlarını açmak. bana bu konuda bilgi verir misiniz oyunların serverlarını nasıl açacağım yapmam gereken ayarlar falan var mı? nereden dl edecem dl edilecekse anlatırsanız sevinirim işte sunucusunu açmak istediğim oyunlar Warcraft 3: Frozen Throne Counter-Strike Half-Life Battlefield 1942 Jedi Knight: Jedi Academy Soldat Call Of Duty Quake II,III evet bunların sunucularını nasıl açacağımı teker teker anlatır mısınız? bir de DAOC serverı açılıor mu bilgi verir misiniz?[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Daoc serverı açılmıyor.[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bi ara duymuştum daoc açılabilir die demek ki yokmuş saol yine de dierlerini nasıl yapacaım biri bilgi versin lütfen![signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 biri yardım edebilir mi[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hepsini birden açmak kolay bişi olmaz nasıl açcan ki sponsor filan war mı yada para mı basıon bunnarın hepsini açmak ?[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 daoc serverı açmak yasal değildir. Senin benim bilgisayarlar da daoc serverı açmaya yetmez zaten.. Ne sistem yeter ne de bağlantı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yaa sponsor fln onnarı halledebilirim biri bana nasıl yapılacağını anlatsın yeter ki[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Quake engine kullananlarının dedicatedlarını açmak çok kolay valla, çok aşırı şey öğrenmene gerek yok.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 işte biri bana annatsa açıcam bilen yok mu?[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Tuttum tuttum dayanamadım. Nedir bu armut piş ağzıma düşçülük ? RTFM derler ama.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yaa bi yazı fln da olsa olur elinde olan yok mu ya da link bilen anamın karnında mı öğrencem açmayı elbet ya biri annatçak ya da bi yerden okuycam alla alla[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar