Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Gamplay Video

TambourineMan

Öne çıkan mesajlar

Grafik kötü gözüküyor ve lag problemi çözülmemiş daha. Oyunun başlamasına 3 ay kalmış olmasına rağmen çoğu problem çözülmemiş gözüküyor. Umarım forumlarda çoğunluğun yazdığı "AoC fos çıkacak"
söylentisi doğru çıkmaz. Ve hala developerlardan bir açıklama yapılmaması oyunla iyi bir işaret değil.

[video]http://www.gametrailers.com/player/29493.html?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

grafikler kotu degil ya, su videoda bile oldukca guzel geldi ki, video'nun cozunurlugu cok dusuk ve hangi grafik ayarlarında belli degil (gerci betada grafik ayarı yok gibi bir seyler soylenmisti burada), ama lag oldugu bayagı belli :, insallah fos cıkmaz ya, su anda en cok bekledigim mmo...

bir de neyle ilgili acıklama yapacaklar ki ? ces 2008 de gosterildi yine, bir de oyunla ilgili yeni birseyi tanıtmıslar (gerci sadece bahsetmisler, o sırada yokmus da), cheetah 2 diye yeni bir grafik teknolojisi koymuslar oyuna, fps'yi buyuk oranda arttırıyormus...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gametrailers.com/player/28975.html

boyle bir oyun patlamamalı yaa, yeni izledim bu videoyu, oyunla ilgili bayagı birsey gosteriyor, hd olarak da var...

"and of course, tits... im sure you'll see enough of that in the game" =)...

Sosyal ağlarda paylaş

Onumuzdeki ay olacagini hic sanmiyorum , herhalde son ay olur.Hala kucukte olsa tekrar ertelenme ihtimali var , bu ay olacaklara bagli. Birde FPS ile ilgili olarak , test serverlariyla oyun ciktigi zamanki serverlar arasinda performans vs farki olabiliyor buda betadaki lag sorununu azaltir sanirim.

Bu videodaki cozunurluk yuzunden normalde gorebileceginiz detay ve kalitede degil .Bu arada arap gibi giyinmis elemanin ustundeki armor benim denedigim versiyonda yok , fena degilmis.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda fazla bi bilgim yok we olanda sadece milletin okuduklarından duydugum yani dogrumu yanlismi bilmiyorum ama benim bildigim kadarıyla Age of Conan tarihte bir ilke imza atmaya dogru gidiyomus. 2006dan beri forumuna uye olup bu oyunu bekleyen baya bir insan warmis. tarihe imza atma konusuda orda AoC ilk defa acılmadan oyuncu kaybeden oyun olma unwanina sahip oldu olacakmis :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaslar bilmiyorum ne kadar bi online oyun tecrubeniz var ama ben simdiye kadar olanla bir kac sy soylemek istiyorum.Bu tarz oyunlarda open beta gibi bir sey olmamasi gibi bir sey sacma cunku kimse gormedigi denemedigi bir seye taleb ettikleri rakami vermeden once dusunur.Bu yuzden open beta olur ama aylarca olmaz onun yerine kisa tutulur ama olur.Open betayla oyunun baslama arasinda 1-2 hafta kadar muddet kala beta biter ve gercekten buyuk bi sorun olmadigi surece oyunda baslar.Talep ne kadar buyuk olursa olsun adamlarin kafasinda belli bir rakam vardir ha acarlar bilmem kac tane server zaten son videodada adam soyluyor pvp serverlari vesaire serverlari diye bir yigin serveri olucakmis,open betada talebi karsilamaya calisirlar.Ha daoc 6 ay yapmisti open betayi,wow bi kac ay eger yanlis hatirlamiyorsam digerleride boyle gidiyor bunlarda bi seyler yapar muhakkak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadariyla daha cok tester alacaklarmis , yani sadece 300-500 kisinin gormesi gibi birsey sozkonusu degil.Baska bir konuda bu oyun Mature rated , yani 18 yasindan kucuklerin gormemesi gerekiyor.Open beta olursa her isteyen deneyebilir oyunu.

Bunlari soyledikten sonra , bence open beta olmaliydi , oyunun suandaki halini aklima getirdigimde gercektende hazir olmayacagi icin boyle bir yola gittiklerini dusunmuyor degilim.Tabii kimse oyun ciktigi gun almak zorunda degil , birkac hafta beklerseniz her oyun sitesinde reviewlari olacak ve deneyen herkestende yorumlari resimleri vs alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...