MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Soldat vistada çalışıyor mu ? bende vista var soldatı yükledim oyunu çalıştırınca bi anda soldat çalışmayı durdurdu uyarısı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Soldat Vista'da çalışıyor. Soldat'a sağ tıkla, özelliklere gel. Uyumluluk bölümünden Windows XP(SP2) yi seç. Ardından en alttaki "Bu programı yönetici olarak çalıştır"ı seç.NOT: Soldat, Fullscreen modda antialiasing açıkken Vista kullanıcılarında hata verir. Başlat > Soldat > Setup bölümünden Antialiasing seçeneğinin kapalı olduğuna emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Çok saol eline emegine saglık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Önemli değil. Şimdi çalışıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 benim win7de bile bu teknikle mis gibi akıyor vistada sorun olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 vistada ben direk kurup dalıyorum sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Kane&Lynch said: benim win7de bile bu teknikle mis gibi akıyor vistada sorun olmaması lazım Evet Win7'de ayar yapmadan oynanabiliyor. Bende Win7 kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar