b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arkadaşlar ben bi FRP sitesi yaptım menüyü js olarak yapmıştım ama bana uymadı normal bir menü hazırlayacaım gif ile ancak çok doluyum lütfen biri gönlünden koparsa frp tarzı bi menü arkaplanı ve bi tane de menü butonu (boş) yaparsa sevinirim gerçekten sitenin açılmasında sadece menü kaldı çok lazım[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 site acilinca haberdar et beni.. Linkini ekliyeyim[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bari ölçü fln verseydim bu gece diğeriyle birlikte aradan çıkarırdım ama[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar