Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik the Movie!

Cons

Öne çıkan mesajlar

Spastik_Serce said:
kaliteli elit kadromuz bu filmi izlemeyecektir tabiki. ucuz küfürlere gülmezler çünkü onlar yada kro ayılara. bunlara gülüp eğlenmek aşağı bir harekettir. ( değilse bile bu forumdaki mesajlarınız bu manaya çıkıyor) onlar daha elitist takılırlar. cem yılmaz şovuna 40 lira verir, abi süperdi bu adam bir harikaaa takılmayı daha çok severler.

zevk renk meselesi kardeşim bunlar.

xaenin dediği gibi öyle bir tiplemeki en iğrenç espiride bile güldürüyor :) şahanın tek sevdiğim tiplemeside recep ivedik.

ne alakasi var elit olmakla sahana gülmemek?

sahan komik olamıyor ki gulelim?
sahan seven insanlarin bi takintisi olustu son zamanlarda(kişiselde cikan bi tartismadan da biliyorum)
eeeliiiit eeeliiiit eeliiiit diye utanmasanız parmakla gosterip güleceksiniz.

sahana gülmüyoruz cünkü komik değil.
komik olmakla, tipleme yapmakla civik olmak farkli seylerdir.
sahan civik bi insan
yani nasil desem,
gunluk hayattan insan tiplemesi yapmaya calismis, yapamamis.

ata demireri ele alalim
adamin "tek kişilik dev kadro" gosterisini izlerken nefessiz kaldim resmen.
hala da arada youtubedan acar izlerim.

cemyilmaz da oyle tapilasi espriler yapmıyor sadece bi on yargiyla gidiyor/izliyor insanlar
KESİN GÜLÜCEM diye oturursan gülersin ofc.

aman konu cok dagildi, bence bu film izlenmez.
2/10
Sosyal ağlarda paylaş

bacım
şahan komik olamıyor demek ayrı, şahan gibi bir karaktere neden gülünür, neresine gülüyorsunuz demek ayrı. cem yılmaz la karşılaştırmak ayrı.

edit : birde iyiki buraya mod değilsin. bence kitlemiştin çoktan. kişiselde geliyorlar sana güzelim konuları kitliyorsun. aç o heraclesin konusunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
bacım
şahan komik olamıyor demek ayrı, şahan gibi bir karaktere neden gülünür, neresine gülüyorsunuz demek ayrı. cem yılmaz la karşılaştırmak ayrı.

edit : birde iyiki buraya mod değilsin. bence kitlemiştin çoktan. kişiselde geliyorlar sana güzelim konuları kitliyorsun. aç o heraclesin konusunu.

baska bölümde bana ayar ha?
kisiselde hesaplasiriz seninle.

heraclesin konusunda bi afrikali cocuklarin durumu eksik kalmisti ayrica.

şahan komik olamıyor demek ayrı, şahan gibi bir karaktere neden gülünür, neresine gülüyorsunuz demek ayrı. cem yılmaz la karşılaştırmak ayrı. said:

sahan=sahanin karakterleri.
sahanin karakterlerinin komik olmadigini idda eden insanlar sahana da gulemez. sahana gülemeyen insanlar, karakterlerini komik bulmaz. dolayısıyla bu onerme yanlis.

cem yilmaz komedyen
sahan komedyen
kümeleri aynı
neden karsilastirmayalim?
karsilastirilir
sahan sinifta da kalir.
Sosyal ağlarda paylaş

kırastiye +1 (kırtasiye gibi oldu ehueh)
bi de serçe benim bu konudaki bi postumda cem yılmaz ismi var mı hiç bi bak bakalım. Burada ikisini karşılaştıran sen olmuşsun. Bence Şahan'ın -mizah anlayışı demiim de- yaptığı tiplemeler basit şeylerle güldürüyor. Bak, "güldürüyor". Herkes gülmüyor sadece. Ben Şahan'ın karakterlerini gerçekten sevmedim şimdiye kadar, daha önce de sölemiştim bunu bu topicte. Bu fragman güldürdü beni ama belki divx falan izlerim dedim. Ama işte adamın o son lafından sonra iğrendim resmen. İzleme ihtimalim iyice düştü :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...