Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 vay be adam south park izliyor aman Tanrım yüce insan mr garrison hasta olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Spastik_Serce said: kaliteli elit kadromuz bu filmi izlemeyecektir tabiki. ucuz küfürlere gülmezler çünkü onlar yada kro ayılara. bunlara gülüp eğlenmek aşağı bir harekettir. ( değilse bile bu forumdaki mesajlarınız bu manaya çıkıyor) onlar daha elitist takılırlar. cem yılmaz şovuna 40 lira verir, abi süperdi bu adam bir harikaaa takılmayı daha çok severler. zevk renk meselesi kardeşim bunlar. xaenin dediği gibi öyle bir tiplemeki en iğrenç espiride bile güldürüyor :) şahanın tek sevdiğim tiplemeside recep ivedik. ne alakasi var elit olmakla sahana gülmemek? sahan komik olamıyor ki gulelim? sahan seven insanlarin bi takintisi olustu son zamanlarda(kişiselde cikan bi tartismadan da biliyorum) eeeliiiit eeeliiiit eeliiiit diye utanmasanız parmakla gosterip güleceksiniz. sahana gülmüyoruz cünkü komik değil. komik olmakla, tipleme yapmakla civik olmak farkli seylerdir. sahan civik bi insan yani nasil desem, gunluk hayattan insan tiplemesi yapmaya calismis, yapamamis. ata demireri ele alalim adamin "tek kişilik dev kadro" gosterisini izlerken nefessiz kaldim resmen. hala da arada youtubedan acar izlerim. cemyilmaz da oyle tapilasi espriler yapmıyor sadece bi on yargiyla gidiyor/izliyor insanlar KESİN GÜLÜCEM diye oturursan gülersin ofc. aman konu cok dagildi, bence bu film izlenmez. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bacım şahan komik olamıyor demek ayrı, şahan gibi bir karaktere neden gülünür, neresine gülüyorsunuz demek ayrı. cem yılmaz la karşılaştırmak ayrı. edit : birde iyiki buraya mod değilsin. bence kitlemiştin çoktan. kişiselde geliyorlar sana güzelim konuları kitliyorsun. aç o heraclesin konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 türkiyede neden hiç bayan stand-up çı biri yok!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Spastik_Serce said: bacım şahan komik olamıyor demek ayrı, şahan gibi bir karaktere neden gülünür, neresine gülüyorsunuz demek ayrı. cem yılmaz la karşılaştırmak ayrı. edit : birde iyiki buraya mod değilsin. bence kitlemiştin çoktan. kişiselde geliyorlar sana güzelim konuları kitliyorsun. aç o heraclesin konusunu. baska bölümde bana ayar ha? kisiselde hesaplasiriz seninle. heraclesin konusunda bi afrikali cocuklarin durumu eksik kalmisti ayrica. şahan komik olamıyor demek ayrı, şahan gibi bir karaktere neden gülünür, neresine gülüyorsunuz demek ayrı. cem yılmaz la karşılaştırmak ayrı. said: sahan=sahanin karakterleri. sahanin karakterlerinin komik olmadigini idda eden insanlar sahana da gulemez. sahana gülemeyen insanlar, karakterlerini komik bulmaz. dolayısıyla bu onerme yanlis. cem yilmaz komedyen sahan komedyen kümeleri aynı neden karsilastirmayalim? karsilastirilir sahan sinifta da kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Cem Yılmazı 5 kere görüyosam 4üdne küfür ediyo millette gülmeye tutuluyo çözemedim ben ama Şahan daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 cemyilmazin belalti esprileri zaman zaman kötü, geneli iyi. kabul edelim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 cem yılmaz bir tad bir dokuda çok iyiydi. son zamanlarda kötü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 kırastiye +1 (kırtasiye gibi oldu ehueh) bi de serçe benim bu konudaki bi postumda cem yılmaz ismi var mı hiç bi bak bakalım. Burada ikisini karşılaştıran sen olmuşsun. Bence Şahan'ın -mizah anlayışı demiim de- yaptığı tiplemeler basit şeylerle güldürüyor. Bak, "güldürüyor". Herkes gülmüyor sadece. Ben Şahan'ın karakterlerini gerçekten sevmedim şimdiye kadar, daha önce de sölemiştim bunu bu topicte. Bu fragman güldürdü beni ama belki divx falan izlerim dedim. Ama işte adamın o son lafından sonra iğrendim resmen. İzleme ihtimalim iyice düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Otobüste, sokakta, sağ da solda insanlar birbirlerine sürekli "gonuşma leyyn" diyorlar. Çekiçle vurmak istiyorum kafalarına kafalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 evet ya :/ acaip aptalca bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 gözüne dondurma saplanan adamın filmi çıksın plaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 izleyen varsa bi yorum atsın ya merak ettim az evvel sinemanın önünden geçtim tıklım tıklımdı,bikaç salonda birden gösteriliyomuş bzm sinemada...izleyen varsa bişiyler sölesin de bizde gidelim hemen yada hiç gerek yokmuş diyelim kıçımızı kıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben yaklaşık bir buçuk saat sonra izlicem sizlere yorumlarımı yazarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ben izledim..Baya komikti , güzeldi.Tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 filmin çoğu komik sahnesinin filme seyirci çekmek için fragmana koyulduğunu tahmin ediyorum öylemi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yarın gideyim buna ya. acayip merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 12 matinasına gidiyorum bu gece 10 kişi umarım atılmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aytimania said: filmin çoğu komik sahnesinin filme seyirci çekmek için fragmana koyulduğunu tahmin ediyorum öylemi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aytimania said: filmin çoğu komik sahnesinin filme seyirci çekmek için fragmana koyulduğunu tahmin ediyorum öylemi acaba Gerisi de komiktir ya. Sualtı belgeseli vermiyorlar fragmanın gerisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mortis said: 12 matinasına gidiyorum bu gece 10 kişi umarım atılmayız 12 manitayla gidiyorum diye okudum ilk basta. yuregime iniyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ah be keşke ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 12 manitanın hangi birine ?!! =P cidden bende manita diye okudum bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 moralimi bozdunuz şimdi 10 erkekle gidiorum bi de :/ apış arası kokacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Nezih Hoca'nın filmi çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar