BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 arkadaşlar şimdi elimizde bir adet Mac Tiger işletim sistemli iMac var amacımız bu makineye ayrıca WinXP kurmak 31 aralığa kadar bootcamp beta sayesinde kurulabiliniyordu fakat leopar çıktı mertlik bozuldu artık bootcamp leopar işletim sisteminin bir parçası ve WinXP kurmak çok paraya alınacak bir leopar ile mümkün. sorunda burada, bootcamp ayrıca satılsa alacağım ama namussuz taocu faşizanlar ayrıca da satmıyor elinde hasbel kader bootcapin mac için murulum dosyası olan, olmadı aynı işi görecek başka program bilen varsa lütfen bi haber edin beni sevindirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 şehir ve bilgisayarın tam özelliklerini verirsen elinde cd si ola biri yardım eebilir belki. benim macbook için vardır sanırım, imac için cd çıkaran biri net olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 VMware Workstation ile istediğin sistem üzerinden istediğin sistemi kurarsın çalı$tırırsın. ama diyosan ki yok farklı bi partisyona kurcam grub'dan kendim seçip boot ettircem onun için de adını bilmediğim ama partisyon ayarları yapabildiğin bi yer olması gerek mac os'ta. bi bo$ partisyona istediğini kurabilirsin sanıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 VMware Workstation sadece linux ve windows için yapılmış :( şehir istanbul kullanılan makine iMac hatta ssitemin şu anda 10.4.6 ama yamalarını yüğklüyorduk her an 10.4.11 olaiblir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 VirtualBox dene o halde. diğeri için mac versiyonu daha testteymi$ sanırım. kusura bakma:) linux üzerinde sorunsuz kullanınca öyle önereyim dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar