CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 mani said: birbirimize nekadar cok benziyoruz bu yunanlılarla cidden hayret ediyorum. bukadar benzerlik olmasına ragmen sonsuz bir kavga içindeyiz oda ilginc. bakıyorum yunanlıların tavırlarına bide bizimkilerin tavırlarına tamamen aynı. youtube gibi sitelerde hic bi mantıklı savları olmadan atıp tutmalar , adam gibi acıklama yapamadıkları icin devamlı kufurler hakaretler falan. baska turlu kendilerini/kendimizi anlatamıyoruz anlasılan. bu isi kim baslattı acıkcası bunu bilmekte imkansız. bakıyosunuz youtube e aynı tavırda olan turkler de var yunanlılarla ilgili acılmıs inanılmaz terbiyesiz video lar. internet bunlarla dolu. bir suru ırkcı site/forum paylasım ortamı. Aslında mubadelerden 10 yıl kadar sonra yunanistan ile türkiye arasında büyük bir dostluk başlamıştı. Fakat kıbrıs, kardak kayalıkları derken; bir bakmışız tekrar takvimler 1919. Yane din, dil ,ırk her ne kadar kutsal ve kulturel öğeler olsada malesef siyaset ve kavgaların en büyük silahları. Afrikada sırf kendini desteklemiyor diye komşu köyün çocuklarını öldüren, UN'dan yardım alıyor diye kadınlara tecavuz eden hayvanları düşününce bunada şükür diyorum kavgalar savaşlar sadece youtubeda internette nicklerde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bah bah bah ne buldum bah -.-' videodaki türk muhabbetine bakın (karılara diil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 çok eski o be..bizim ismail yk gibi bişey o herifler hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ehehe su hatunların uzerinden denize atlıyor ya iskelede! Onu ben harbiden gördüm ve DEhşet bir hayat tecrubesiydi. Bu tarz hareketleri yapanların aklından ne geçiyor cidden mrk ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Türkiye bu adama naptıki bu kadar video koymuş oraya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 topici kilitliyorum cunku gercekten bu adam hakkinda yapilcak cok bisi yok. istediginiz kadar flagleyin, report edin adam gene account alir account almak 2 dakikalik is youtubeda. en guzeli, hic ona buna gosterip adamin hitini arttirmicaksin. birakin kendi hayal dunyasinda takilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar