Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk düşmanı Youtube kullanıcısı: Hurriye

lord_gorthaur

Öne çıkan mesajlar

mani said:
birbirimize nekadar cok benziyoruz bu yunanlılarla cidden hayret ediyorum. bukadar benzerlik olmasına ragmen sonsuz bir kavga içindeyiz oda ilginc. bakıyorum yunanlıların tavırlarına bide bizimkilerin tavırlarına tamamen aynı. youtube gibi sitelerde hic bi mantıklı savları olmadan atıp tutmalar , adam gibi acıklama yapamadıkları icin devamlı kufurler hakaretler falan. baska turlu kendilerini/kendimizi anlatamıyoruz anlasılan. bu isi kim baslattı acıkcası bunu bilmekte imkansız. bakıyosunuz youtube e aynı tavırda olan turkler de var yunanlılarla ilgili acılmıs inanılmaz terbiyesiz video lar. internet bunlarla dolu. bir suru ırkcı site/forum paylasım ortamı.

Aslında mubadelerden 10 yıl kadar sonra yunanistan ile türkiye arasında büyük bir dostluk başlamıştı. Fakat kıbrıs, kardak kayalıkları derken; bir bakmışız tekrar takvimler 1919. Yane din, dil ,ırk her ne kadar kutsal ve kulturel öğeler olsada malesef siyaset ve kavgaların en büyük silahları. Afrikada sırf kendini desteklemiyor diye komşu köyün çocuklarını öldüren, UN'dan yardım alıyor diye kadınlara tecavuz eden hayvanları düşününce bunada şükür diyorum kavgalar savaşlar sadece youtubeda internette nicklerde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...