Baalzebul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Evet arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı üzere aramızda madencilikle uğraşan var mı? Varsa beraber çalışıp bilgi paylaşabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben varım madencilikte yaptım yapıcam gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 denk getirebilirsek beraber yapalım. ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 00 dayım ama ben :) empde kazmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben varım madenci :) Anron Northstar isim denk gelirsek :) not : oyunda tell atmayı çözemedim birine tell atıyorum cvp gelmiyo acaba diyorum tel atamıyomuyum? *ragnarok günlerini hatırlar* +you dont know how to sit -WTF? +you dont have skill to sit -WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Denk gelmenin yolu bu oyunda Chat kanalında girmektir ,genelde Turkish Coffee kanalında takılıyor millet. Normal Turkish language kanalında genelde giren yok orda playerler delayed olarak cıktıkları icin , ve anca konusunca iconun belirdiği icin millet pek tercih etmiyor sanırım orayı. Bu oyunun sevdiğim tarafı da tanıdık biri ile ancak cok buyuk tesaduf olursa kaşılaşıyorsun.Harbi evren havası var.Ben bayadır oynuyorum, kendim 35 yaşındayım, abim 38 onu da başlattım oyuna oda 2 senedir oynuyor.ikimiz de caldari iyiz. birbirimize ancak gel şurda şunu yapalım dersek denk geliyoruz. Yoksa hayatta denk gelmedim o da bana denk gelmedi. Bu arada akşama saat 21:00-22:00 gibi oyunda olabilirsem Oichiya (scordit , veldspar) da maden kazmayı düsünüyorum.İsterseniz gelebilirsiniz nasıl olsa hauler lazım :). Oyunda Nick Ahura.(caldari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 conversation atiyorsun adamın icona sag tıkla menu cıkacak bir tane onun da ustune invite to conversation invite to gang falan filan gibi seyler yazar.İnvite to conversation dersen ozel mesajdan konusursunuz adamla.Mail de atabilirsiniz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bende Ouranienen'e yerleştim dün. Tek başına zor oluyor. Bu arada üretim için ne tavsiye edresiniz? Jita civarındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar