Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben dota falan bilmem fakat meet your makers'ın sitede turnuvanın haberi görünce yazayım dedim, Türkiye 16 seeded takım arasındaymış. lider Wishiewish wissy herhalde buradaki =). hadi başarılar agelits http://www.mymym.com/en/coverage/432/2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Evet gecen turnuvada 11. olarak bu turnuvaya on eleme oynamadan katilma hakki kazandik. Acikcasi cok sevindim ben. Takimin kaptani benim. Takim kadrosunu ilerleyen gunlerde aciklayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Tebrikz. Turkiye'den RTK'da iyi bir takim, sizle basa bas gidiyordu onlar niye yok? Uluslararasi maclarda kotuler heralde. Cunku takimlari baya kaliteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 leader wishiewish felan yazmışlar çok kötü oynuyo wish ya nasıl lider yapmışlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 RTK degil de Yalinet tayfasindan iyi oyuncular var. Zaten milli takim sadece AS'dan olusmuyor. Ben uyumlu ve iyi oyunculardan bir kadro kurup en kisa zamanda aciklayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 gl bapz üzün herkesi hehe btw,dota oynayan amma kız varmış ya almanyada aa ben gidiom bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 MYM Prime Nations 2 Turkiye Roster : Wish Blck Geof Yxxs Bloodmage Dede Beagle Bizzbizz Candy Blackjustice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mac tarihleri ne zaman, nasil, nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kermit said: leader wishiewish felan yazmışlar çok kötü oynuyo wish ya nasıl lider yapmışlar anlamış değilim. kötü ama black kankam topluyo işte çaktırmadan arkasını boşverin siz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 tharkas yoksa batar o takim. soylim bastan. edit: bu arada nickleriniz COK kotu lan, biraz karizma yapin. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben bıraktım yaw pro olarak dota oynamayı:) antremanları falan cok zaman yiyor malesef antremanlara katılmadanda takımda yer almak takıma zarar veriyor:( ayrıca Wish blch geof alayına gider batmaz takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar